افت پی اچ تو تانک عواملی مثل وجود co2 زیاد حاصل عمل دنیتریفیکیشین باکتری هادر اب،تهویه نا مناسب،کمبود اکسیژن و پایین بودن kh هست که باعث میشه پا اچ هی افت پیدا میکنه
موردی با kh ندارم فکر کنم تعداد باکتریای که رها سازی کردم تو سیستم موقع سیکل بیشتر از لیتراژم بوده و باعث کاهش اکسیژن و افزایش co2 شده و ph کاهش داده احساس میکنم هنوزم تعداد باکتریای تولید شده توی تانکم بیش از نیازه نمی دونم چطور تعداد باکتریا رو به تعادل برسونم که ph آبم همینجور افت نکمه و توی این شرایط پیشنهادت چیه
چی وچقدر اضافه کردی براسیکل؟اگه از باکتری زنده استفاده کردی به مشکل نمیخوری مگر اینکه منبع کربنی مثل سرکه و د ک ا و یا شکر استفاده کرده باشی که ازدیاد باکتری داشته باشی
کمبود اکسیژنو با قرار دادن سنگ هوا تو سامپ جبران کن
تا پی اچ 7.8 مورد نداره از اون پایینتر خطر ناکه
اگه در داره تانک یا سامپت اونم بردار
کمد تانکتم اگه هواکش نداره باید اضافه کنی
همه ی اینا به تخلیه co2 کمک میکنه
اگر تستر دیجیتال داری این تست رو انجام بده پی اچ بزن
پنجره محلی که تانک تو اون قسمت از خونه قرار داره باز بزار چند ساعت دوباره تست پی اچ بزن تفاوتشو ببین
خیلی از وقتا افت پی اچ ناشی از راکد بودن هوای محل قرار گیری تانک هست اسکیمرم همون هوارو میکشه تو
تست بعدی یکم سخت تره قسمت مکنده هوای پمپ اسکیمرت شلنگ اضافه کن تا به بیرون پنجره برسه بزار چند ساعت هوارو از بیرون بکشه تست پی اچ بزن متوجه میشی تهویه هوا چقد تاثیر داره تو پی اچ
اون سوالتم که راجع به ازدیاد باکتری بود یه سریش توسط ریفا مصرف میشن یه سریشم با اسکیمر از اب خارج میشه نگران اون نباش
ویرایش توسط farbodb : 18th October 2014 در ساعت 01:30 AM
سلام دوستان
چند وقت هستش که یک چشم دلقک کلارکی ورم کرده و تا امروزم خوب نشه مولتی ویتامینم هر روز به 1 میل به غذای ماهیام میزنم و بهشون میدم؟دلیلش چی میتونه باشه؟در ضمن اینو هم بگم که غذا هم خوب میخوره خیلی وقت پیش 1 بار هم اینجوری شده بود ولی خوب شد الان چند روزه دوباره اینجوری شده!!![]()
کرولاین هام اینطوری تو تانک از بین میرن انگار که با یه چیز نوک تیز میکشی روشون
سلام دوستان
یه رآکتور با هزینه بسیار مناسب ساختم که به نظرم بشه برای کربن و کلسیم و gfo و fbfو دنیتراتور استفاده کرد،چجور مطمئن بشم از کاراییش تو هر زمینه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)