سلام
سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا فضله این جوجه یکم به صورت مایع در اومده؟
جز ارزن و کتان و کمی گردو چیزی نخورده تا حالا
سلام دوستان عزیز.امشب رفتم قطره کلسیم تابرنیل خریدم .آیا الان که تخم دارن می شه بهشون داد ؟ و چند روز و چه مقدار ؟ممنون
سلام
بهتره فعلن ندید اگه اخرین تخم رو کردن و روش خوابیدن ولی اگه تخم اول و دومه فکر نمیکنم مشکلی باشه
طرز استفاده هم 5 قطره تو 40 میلی لیتر اب به مدت 5 روز تقریبن
اگه علائم کمبود کلسیم دارن مثل شل بودن پوسته تخم میتونید استفاده کنید
بهترین حالتش 10و15 روز قبل تخم گذاری هست
علائم کمبود کلسیوم که ندارن چون تخم قبلی که پوستش نازک نبود.اولین تخم رو 22/11 گذاشته و دیگه از اون روز من نگاه نکردم که بهشون استرس وارد نشه.از همون روز هم دائماً روی تخم خوابیدن.
آقا ابوالفضل گل دومین سری هستش .اولین سری 21/10 اولین تخم رو گذاشتن و کلا 2 تا تخم بود که یکیش باز شد ولی متاسفانه زنده نموند. و با راهنمایی دوستان به خصوص جناب آقای اسکندری گل تخم و جوجه رو برداشتم و اگه اشتباه نکنم بعد 4 روز دوباره تخم گذاشتن.حالا با این توضیحات از فرا شروع کنم کلسیم بدم؟
سلام.تخم ها در حال شکل گیری بر اساس استعداد بدن پرنده ی ماده هستن و مصرف قطره ی کلسیم ممکنه باعث ضخیم شدن پوست تخم ها بشه یا بزرگتر شدنشون و این میتونه یک معضل بشه برای پرنده ی ماده و باعث تخم برگشتن توی بدن ماده بشه.مصرف هیچ قطره ای در دوران تخم گذاری توصیه نمیشه.هر قطره ای هست قبل از شروع تخم گذاری باید قطع بشه.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)