جناب اسکندری
بنظرتون اگر یه عروسی که جفت نخورده هنوز رو با فاصله دو سه متری از یه جفت عروس بزاریم تاثیری در جفت خوردن اونها داره
منظورم اینکه وقتی عروسهای جفت جفت گیری میکنن یه صدای بخصوصی از خودشون در میارن این صدا ها و حرکات باعث تحریک اونا میشه که سریعتر جفت بخورن ؟
ببینید هر صدایی میتونه محرک عصبی باشه برای باقی پرنده های همنوع.بارها باید دیده باشید وقتی یک پرنده رو از فضای بیرون میخواید به طوطی هاتون ملحق کنید با اینکه خیلی هاشون جفت های مولد هستن با شنیدن یک صدای جدید به تکاپو میفتن و سر و صدا میکنن و بعد از اینکه مطمئن شدن پرنده ی جدید بهشون ملحق شده ساکت میشن.
صدای خوندن نر یا جفت گیری طوطی هم به همین شکله.باعث میشه به تکاپو بیفتن و سرو صدا کنن و حتی موقت بخونن اما هیچ وقت به جفت گیری سایر جفت ها منتج نمیشه یا اگر هم جفت گیری بکنن تخمی در کار نخواهد بود.این صدا در مورد کاسکو و شاطوطی هم صادق هست که من خودم دیدم در جفت های مولد.
دوستان من یه جوجه دارم که تقریبا الان دوماهشه و خاکستری است اما کلش پر در نیاورده چکار کنم ؟
کلا تاج نداره و کلش کچله
سلام
من امروز متوجه شدم که پرهای پشت عروس هلندیم قسمتی که تنه به دم میرسه پرهاش ریخته شده که در عکس نمایان است. این عروس هیچگونه کسالت نداره و روزی چند بار هم داره جفت گیری میکنه و لونه آماده میکنه. و هیچگاه ندیم پر همدیگرو بکنن یا خودش پرشو بکنه.به نظرتون چرا اینطور شده و راه درمانش چیه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)