ببخشین یه سوال دیگه برا کپک زدن پوست ماهی چکار باید کرد واگیر دار که نیست ؟؟؟ حالت برفکی زده بغل پوست ماهی قبلا زخم شده بود![]()
ببخشین یه سوال دیگه برا کپک زدن پوست ماهی چکار باید کرد واگیر دار که نیست ؟؟؟ حالت برفکی زده بغل پوست ماهی قبلا زخم شده بود![]()
سلام دوستان من یه فلاور باکس دارم 2 روزه که کمی سنگین نفس میکشه بعضی وقت ها هم خودشو میماله به کف و اطراف به نظرتون انگل ابششی داره؟
اگه بخام درمانش کنم دارویی وجود داره که بشه از دارو خانه انسانی تهیه کرد؟
ممنون
فلاورهورن معمولا انگل های پوستی از نوع تک یاخته ای میگیرن...و درمانش هم دارو های شرکتی مثل JBL و Sera هست
اول سیفون کنید آب رو از پایین بودن سطح آمونیاک آب اطمینان حاصل کنید
و اگر باز هم مشکل وجود داشت JBL Punktol خریداری کنید و طبق دوز بروشور مصرف کنید
نفس کشیدنش بد نیست ولی دهنش کمی باز مونده و انگار هی تف میکنه
معمولا عفونت باعث میشه دهان فلاورهورن باز بمونه . باید از آنتی بیوتیک استفاده کنید و استفاده همزمان آنتی بیوتیک با پانکتول هم توصیه نمیشه
۱.یک قطره سرا امنیپور به ازای هر ۱ لیت
۲.مقدار ۲۵۰ میلیگرم سیپروفلوکساسین به ازای هر ۳۵ لیتر
۳.یک قاشق غذاخوری نمک هر ۲۵ لیت
هر ۲۴ ساعت یک بار ۱۰۰٪ سیفون و تعویض مجدد دارو ها (تا ۷ روز)
سلام چناب اژیده خسته نباشید
یه سوال پرسیدم یه هفته پیش فک کنم از دیدتون پنهون مونده با عرض پوزش دوباره مطرح می کنم
تانک گیاهی که دچار بیماری شده و ماهیاش به مدت دو هفته اس تخلیه شدن (تنها توش دوتا ماهی کت چینی و فاکس هست) چه جوری می شه عامل بیماری زا رو حذف کرد؟
با برگردوندن ماهیا ایا دوباره تلفات شروع می شه؟
من کدر شدن اب نداشتم ولی یه احتمالاتی می دم که ممکنه مرگ و میر به خاطر فیلتر باشه نظرتون چیه در این مورد؟
پیشا پیش تشکر بخاطر وقتی که کی زارید
سلام ، ببخشید واقعا سوالتون رو ندیده بودمسلام چناب اژیده خسته نباشید
یه سوال پرسیدم یه هفته پیش فک کنم از دیدتون پنهون مونده با عرض پوزش دوباره مطرح می کنم
تانک گیاهی که دچار بیماری شده و ماهیاش به مدت دو هفته اس تخلیه شدن (تنها توش دوتا ماهی کت چینی و فاکس هست) چه جوری می شه عامل بیماری زا رو حذف کرد؟
با برگردوندن ماهیا ایا دوباره تلفات شروع می شه؟
من کدر شدن اب نداشتم ولی یه احتمالاتی می دم که ممکنه مرگ و میر به خاطر فیلتر باشه نظرتون چیه در این مورد؟
پیشا پیش تشکر بخاطر وقتی که کی زارید
تنها عامل بیماری زایی که من اطمینان دارم بعد از یک دوره ۱۰ روزه بدون وجود ماهی زنده و میزبان از بین میره (به دلیل کوتاه بودن چرخه زندگی) ، بیشتر انگل های تک یاخته ای خارجی ماهی های گرمسیری هستند . احتمالا روده ای ها هم به همین شکل...
در مورد عفونت های قارچی و باکتریایی بهتره با یک پژشک مشورت کنید .
مرگ و میر هم به خیلی دلایل میتونسته باشه . الان دیگه نمیشه نظری داد . باید عکسی میگرفتید و آپلود میکردید....
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 30th January 2014 در ساعت 02:28 AM
سلام اقا بابک من یه فایتر دارم دومش بیش از حد بلند بود این قدر که سرش پیچ خورده بود بعد از سر دم شروع کرد به سیاه شدن هر روزم داره کوتاه تر میشه چجوری میتونم درمانش کنم؟
سلام
چه غذایی به فایترتون میدید؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.