سلام دوستان من یه قناری دارم یعنی از یکی از بچه ها خریدم چندتا پرنده فروشی بردم همه گفتن نره جوونه و ب زودی میخونه ولی بعد از دو ماه فقط ریزه خونی میکنه بهش هم خوب میرسم نه چربی داره نه ورم روده غدای تخم مرغیش هم هفته ای یکبار میدم و سیب هم یه قاچ بهش میدم خلاصه تخم کاهو خرفه هرچی بگی بهش خوب میرسم اما همش روی اصولش الآن تقریبا یک ماهو خورده ای میشه از تو لک در اومده دیگه پر ریزی نداره و نمیدونم چی بهش میگن ولی تند تند بال بال میزنه که دوستم بهش میگه کت میزنه یعنی آمادس ولی چرا نمیخونه پس فقط ریزه خونی میکنه
ممنون میشم راههنماییم کتین
بخدا انقدر منتظرم بخونه اگه بدونین چقدر درلم میخواد بخونه تروخدا راهنماییم کنین![]()
سلام
از نر بودن قناری اطمینان دارید ؟ زمانی که خریداری کردید جوجه بود یا اینکه قناری سن داشت و دوستتون خوندن پرنده رو دیده بود ؟
قناری ماده هم زمان مستی ریزه خونی میکنه ولی متفاوت قناری شما ریزه خونی پیوسته و چسبانده میکنه یا بریده بریده ریزه خونی میکنه؟
کت کت کردن و تحرک زیاد همیشه نشانه مستی پرنده نیست گاهی از غذایی در پرنده به وجود میاد و معمولا کت زدن زیاد پرنده نر همراه با خوندن نشانه مستی قناری هستش
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
دوستان نگهداری قناری سخته آسونه؟ چه کارایی باید براش انجام داد
مثلا دیسکس هر 2 روز ابشو سیفون میکنم,کلی تو بازار به دنبال دل گاو میگردم
اینا کاراشون چیه
سلام
نگهداری هیچ حیوان خانگی سخت نیست فقط نیاز به علاقه شخص به حیوان مورد نظر برای نگهداری رو داره
برنامه و روش خاص و سختی برای نگهداری قناری بصورت معمول نداره تعویض اب در صورت امکان هر روز تهیه دان مورد نیاز قناری که نیاز به وقت گذاشتن انچنانی برای خرید نداره و حداقل با هر بار خرید میتونید مصرف 2 ماه پرنده رو تامین کنید
نظافت و تمیز کردن قفس 2 بار در هفته کفایت میکنه
استفاده از سبزیجات و مکملهای دست ساز برای تقویم و سلامت سیستم دفاعی بدن پرنده 2 بار در هفته
در مجموع تمام این رسیدگی ها 1 ساعت در هفته وقت میبره
سلام ممنون بابت جواب
ایا قناری عادتی میشه که نیاز به قفس نداشته باشه و بتونم تو خونه ولش کنم؟
میشه به جا قفس از فنس های پلاستیکی استفاده کنم که یک قفس بزرگ بسازم؟
سلام
از مورد دوم استفاده کنید و با فنس های پلاستیکی یک محیط بزرگتر بعنوان قفس درست کنید بهتر هستش تا اینکه در منزل پرنده بصورت ازادانه باشه . برای ساخت قفس بزرگتر از نوعی فنس استفاده کنید که به پای پرنده اسیب وارد نکند
پرنده گاهی نیاز به چکاب اعضای بدنش توسط فرد نگهدارند داره که در صورت ازاد بودن در محیط کمی با مشکل روبرو میشوید
اگر درب و یا پنجره ای باز باشه احتمال بیرون رفتن پرنده هستش
برای افراد منزل هم خطر ساز از لحاظ بیماری میتونه باشه
در اوایل تا عادت کردن به محیط دوچار استرس زیادتری نسبت به قفس میشود
سلام دوستان عزیزم
عید همگی مبارک
امیدوارم سالی پر از قناری رو داشته باشید
دوستان جفت قناری من سری قبل سه تا تخم گذاشته بود هر سه تخم نطفه داشتن و جوجه شدن
اما ایندفعه که 4 تا تخم گذاشته بودن بعد 14 روز برداشتم دیدم اصلا انگار تخم ها نطفه نداشتن هیچ جوجه ای تشکیل نشده بود توی هیچکدوم
تخم ها رو برداشتم امروز بعد برداشتن باز شروع به جفت گیری کردن
بنظرتون من الان چیکار کنم تا ایندفعه حتمی جواب بگیرم ؟ واقعا واسه این مسئله که پیش اومد ناراحت شدم
لطفا فوری راهنمایی کنید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)