اسهال میتونه دلایل مختلفی داشته باشه.اگه قطع نشد با دکتر مشورت کنید.اگه هر دو ماده هستند بهترین کارو دارید میکنید بنظر من.سلام. جفت عروسام ماده هستن:smile (216):
میخوام یه نر بگیرم ببینم با کدوم جفت میخوره.شاید سرهم هووووو شن:83:
یه سوالی این سامی ما (که تازه تخم گذاشته فکر کنم اسهال گرفته چون دیروز ببخشید انپار شیر فلکه باز کرده باشن مدفوع کرد. در صورتی که من پریروز یه کم طالبی گذاشتم ولی ازشم نخورده بودن. )
تاحالا 2تا تخم گذاشته و امکان داره اینا اولین تخماش باشن و بخاطرش اینطوری شده باشه؟؟؟:51:
امکان داره نر با 2 تا ماده ها جفت بخوره؟؟ راستی اینا عادت کردن مدفوعشون که خشک میشه بخورن. چه کار کنم از سرشون بافته:smile (132):
به نظرتون بدم براشون با طوری یه قفس بسازن ؟؟؟ توشم بشه همه چیز گذاشت. مثل این سله ای ها که کفتر توش میکنن. البته تو خونه میذارمش و چیزی که تو نظرم هست بشه تاش کرد.
------
سلام دوباره. سالی کم غذا شده یک روز درمیونم مدفوعش اسهالی و بوی بدی میده. چه کار کنم؟؟ فقط براش سیب گذاشتمو و دونه تخمه.
زنگ زدم دامپزشکی گفت یه دارویی هست باید بیای بگیری. از کجا بدونم درست حسابی هست داروش و دامپزشکی. اخه اینجا دست به کشتشون خوبه فقط شانس اوردیم امپول هوا نمیزنن
سلام
بچه ها سر یه اشتباه دیشب مامانم سانی رو گذاشت تو قفس جدید و در رو روش بست این کوچولو تا من غذا ندم نمیره غذا بخوره خیلی نگرانشم !چی کار کنم ؟:smile (57):
هرقفسی که اندازش مناسب باشه.نشیمنگاه مناسب با جای آب و غذا داشته باشه خوبه.از مدفوعش عکس بگیرید و شرایطشو برای دکتر برهانی کیا بگید تا کمکتون کنن.اسم اون دارو هم بهشون بگید.به نظرتون بدم براشون با طوری یه قفس بسازن ؟؟؟ توشم بشه همه چیز گذاشت. مثل این سله ای ها که کفتر توش میکنن. البته تو خونه میذارمش و چیزی که تو نظرم هست بشه تاش کرد.
------
سلام دوباره. سالی کم غذا شده یک روز درمیونم مدفوعش اسهالی و بوی بدی میده. چه کار کنم؟؟ فقط براش سیب گذاشتمو و دونه تخمه.
زنگ زدم دامپزشکی گفت یه دارویی هست باید بیای بگیری. از کجا بدونم درست حسابی هست داروش و دامپزشکی. اخه اینجا دست به کشتشون خوبه فقط شانس اوردیم امپول هوا نمیزنن
کلا خودش به تنهایی نزدیک ظرف غذا نمیشه !:smile (57):
اگه رو دستم باشه میخوره از همون ظرف غذا اما اگه نباشه اصلا سمت ظرف غذا نمیره ! :29:
من اول گفتم این ترسیده ! اما اگه ترسیده باشه وقتی هم که رو دستمه نباید بره سمت ظرف غذا !:smile (216):
ولی من فکر نمیکنم اینقدر حساس باشه.گرسنش بشه خودش میره و میخوره.مگه شما همش میتونید بالاسرش باشید و بهش غذا بدید؟ولش کنید و بذارید عادت کنه.
امیدوارم چون اگه نخوره من شب خوابم نمیبره :smile (57):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.