سلام
من چیکار کنم از دست این عروس بدغذا؟!؟
به غیر از انواع دونه ها (ارزن - کتان - تخمه - هفت تخم) چیز دیگه ای نمیخوره: تخم مرغ و کرفس و جعفری و گشنیز و پرتقال و سیب و لوبیا و عدس و گندمو رو براش گذاشتم. ولی اصلا نمیخوره
روش هایی رو که قبلا هم گفته بودین امتحان کردن, مثلا روی اینها تخمه یا ارزن پاشیدم که به هوای اونها بخوره ولی فقط همون تخمه و ارزن میخوره و میره کنار. یا در طول روز ظرف دونه هاشو برمیدارم که بره سراغ چیزهای دیگه, ولی انگار نه انگار
چیکار کنم؟ ضعیف نشه؟
سلام زوستان مىخواستم ببىنم عروس تو هر سنى اهلى مىشه? به عنوان مثال تو سن ىک سالگى?
سلام. ممنون از راهنمایی شما.
الان سه بار تو فضلش دیده شده و دقیقا از زمان تولد جوجش هست.
ولی امروز دیگه ارزن نخورد و گندم و حبوبات خورد. فضله سبز تیره و قسمت سفید هست و تعدادی هم دونه ارزن دیده میشه اما نمیدونم کتون هم هست یا نه.
ارزن ها دانه درشت بودن و عوض کردم. ولی هنوز از جدیدها نخورده.
چشم زنگ میزنم اما اگر دارو تجویز کنن چطور بدم بهشون با این وضعیت؟ که جوجه هم دارن و نمیشه تو آبشون دارو ریخت؟
الان تو آب چند قطره آبلیمو ریختم فقط.
در ضمن اسپند دود کردن براشون خوبه الان که محیطو ضد عفونی کنم؟ چون یک پرنده مرده تو اون چند روز مریضی تو اون اتاق بود (اما مسری نبوده)
این عروس من بیش از حد بهم وابسته شده و از جلو چشمش دور میشم ساختمون رو روی سرش میزاره
از قفس هم بیرون میاد همش بال میزنه میاد روی شونم و شروع به بوس دادن میکنه و مثل کنه بهم میچسبه
چجوری این وابستگی رو از بین ببرم؟
یه عروس آوردم خونه نر بود تا شاید با هم جفت بشن اما از دست این عروسم حسابی کتک خورد
قبلا هم اون طوطی سبزه رو گاز میگرفت اهالی خونوادم رو هم گاز میگیره و بهشون حمله میکنه
اکثر اوقات هم کف قفس میشینه و حرکاتی که رو انجام میده که عروس هایی که تخم گذاشتن انجام میدن
چرا همه رو گاز میگیره؟یعنی یه رگ از سگ داره؟
مستی هم میکنه غذاش هم از این بسته بندی خارجی هست
فکر کنم غذای طوطی های استرالیایی بود 40 تومن خریدم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)