از استادان محترم یه درخواست داشتم که در مورد رف یه توضیح در این جا شد یا در یه تاپیک جدید بدن مرسی از همه ی دوستان![]()
از استادان محترم یه درخواست داشتم که در مورد رف یه توضیح در این جا شد یا در یه تاپیک جدید بدن مرسی از همه ی دوستان![]()
با تشکر از همه دوستان که راهنمایی کردن
آقا رضای گل و آقای نوروزی و دوستانی که از نظرشون استفاده کردم درمورد تاج و نورمشکل رو حل میکنم باز باشه بهتره در مود ریف هم ماسه معمولی
سلام دوست عزیز
تایپیکهای خوبی راجع به رف داریم
رفریجیوم
این تایپیکها رو بخونید اگه سوالی داشتید بپرسید
با سلام خدمت دوستان
مرده یا زنده بودن لایواک ها رو چطوری میشه فهمید؟
درود
من هفته دیگه سه خرید یه سری وسائل میرم تهران چندتا پیشنهاد میخوام
1. اسکیمر تو رنج پایین قیمت میخوام بودجم فعلا تا 500 تومان هست چی پیشنهاد میدید ( ماکرو یا بابل مگاس چطور هستن ) 300 تا 500 لیتری بگیرم خوبه آکواریم من با سامپ کلا 300 تا 350 میشه نظرتون چیه کم صدا ترین نوع باشه حداقل راستی نصف پول رو یه اسکیمر بگیرم نصفش رو یه راکتور مدیا اگه نظر دیگه دارید یا دل دیگه متشکر میشم اصلا راکتور مدیا ه کارم میاد الان
2. نمک چه مارکی بگیرم
3. گیاه ریف انگوری خوبه بگیرم
4. پمپ چی باشه من دوتا میخوام یکی واسه برگشت آب چند لیتری وچه مارکی خوبه یه ری ها هست 3000 لیتر در ساعته مثلا با قیمت لطفا و یکی برای ورود آب به ریف که کوچیکتر باشه فقط صدای کمی داشته باشه
5.بخاری 300 کافیه
6. تستر برای شروع چه چیزایی رو بگیرم مهمترینها لطفا
7. شوری سنج چه مدلی باشه عقربه ای یا تو آبی
8. مادیا هم اگه چیزی یشنهاد دارید ممنون میشم
مرسی با شکر
به نظر من پمپ ارزون و خوب هایلا بگیر عالیه ولی ۴۶۰۰ بگیر تنظیم ذاری بزار رو ۳۰۰۰ شما اگه بهترش میخوای اکواریوم سیستم اونم تنظیم داره ۴۶۰۰ بگیر
شوری هم تو ابی بگیر jbl حرف نداره تست هم بنظر من ست api بگیر
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز
لایوراک یه اصطلاحه که به سخره هایی گفته میشه که داخل یه اکو سیستم برای یه مدتی بودن و داخل خلل و فرج اون کلنی هایی از انواع باکتریها و میکرو ارگانیسم ها تشکیل شدن
همینطور انواع پادها و کرمها ، حلزونها و خرچنگها
سطح اونم انواع جلبک ها میپوشونن که معروف ترین اون هم کرولاینه
حالا اگه این سخره برای مدتی بیرون از آب باشه دیگه همه این موارد بالا از بین میرن و به اصطلاح سخره مرده تبدیل میشن و با وارد شد به آب و گذر زمان دوباره تبدیل به لایوراک میشه
تشکر از راهنماییت
در مورد راکتور مدیا میشه یه توضیحی بدید
باکتری منظورتون مدیاهای باکتری سازه یا محلولهای باکتری سریع واسه راه اندازی سریع
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)