سلام
من میخوام یه بسته از غذای پروتئینه پاراکیت پادُوان رو بخرم، خواستم ببینم حتما جوجه عروس میخوره؟
ارزش داره بخرم؟
ببخشید اگه جای سوالم درست نیست و ممنون بابت پاسخگوئی.
سلام
من میخوام یه بسته از غذای پروتئینه پاراکیت پادُوان رو بخرم، خواستم ببینم حتما جوجه عروس میخوره؟
ارزش داره بخرم؟
ببخشید اگه جای سوالم درست نیست و ممنون بابت پاسخگوئی.
عروستون سنش چقدره؟
اگر بتونید با میوه و سبزیجات تازه تغذیش کنید خیلی بهتره
ولی پلت های مخصوص عروس هم خوبن
یه سوال دیگه
چرا عروس من روی دست که میارمش سر نمیده؟ ولی وقتی توی قفس یا روی استند میزارمش راحت سر میده؟!!!
سلام
امروز اومدم خونه دیدم از بینی عروسم (که قبلا گفته بودم کیپ شده) آب بینی اش مثل حباب بزرگ و کوچیک مشه. با اینکه دمای اتاق تغییری نکرده بود. سریع تمیزش کردم و خدا رو شکر تا الان دیگه دیده نشد.
ولی الان قبل از اینکه بذارم بخوابه دیدم آخرین مدفوعش به پرهای زیرش چسبیده.
آیا این دو تا به هم ربط دارند؟ کار خاصی باید انجام داد؟
به احتمال 90 درصد سرما خورده عروستون...محیط و براش گرم کنین..کمی قطره مولتی ویتامین بریزین ..کمی هم پرتقال بدید بهش ان شالله خوب میشه موفق باشیدسلام
امروز اومدم خونه دیدم از بینی عروسم (که قبلا گفته بودم کیپ شده) آب بینی اش مثل حباب بزرگ و کوچیک مشه. با اینکه دمای اتاق تغییری نکرده بود. سریع تمیزش کردم و خدا رو شکر تا الان دیگه دیده نشد.
سلام دوستان.جناب اسکندی به هیچ عنوان عروس هام تخم مرغ نمی خورن.الان که جوجه دارن نیازی به چیزه دیگه ای نیست؟از وقتی که جوجه متولد شده زیاد بیرون میان جفتشون و شاید 15 دقیقه یا بیشتر جفتشون بیرون می مونن.نمی دونم کدومشون هست ولی 1 صداهای ویج ویج آرومی درمی آرن.دلیل خاصی داره ؟جوجه هم دیروز نگاه کردم اصلا تکون نمی خوره .
سلام
سلام . به نظر میاد پرنده شما سرما خورده .محیطش را گرم نگه دارید و به دامپزشک مراجعه کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.