سلام دوستان خسته نباشید . قبل از هرچیزی بگم من تجربه ی زیادی در خصوص نگهداری از قناری ندارم یه قناری از قبل داشتیم تو خونه که امروز بابام یه قناری اورد که جفتش مرده و دوتا تخم کرده حتی نمیدونم این قناری ماده اس یا نر. حالا سوالم اینه که قناریه جدید رو با قبلیه بزارم تو یه قفس یا نه؟ چجور قناری جدیده رو تقویت کنم اخه احساس میکنم کمی بیحاله اینم عکس هر دو قناری
http://upload7.ir/imgs/2014-03/82360130178011277276.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-03/66414547055674620376.jpg
به فکر جوجه کشی نیستم در واقع واسم مهم نیست اینم چون جفتش به رحمت ایزدی پیوست دادنش بهم حالا چیکارشون کنم بزارم تو یه قفس باشن؟ اخه این قناری رو امروز اوردن ولی نمیدونم چرا جز ساعت اول دیگه رو تخما نخوابید . این رفتار طبیعیه؟ اصلا لونه رو بردارم؟ ممنون
سلام
قناری طلایی که روی جا تخمی در عکس اول هستش خصوصیات مشابه به قناری ماده رو در چهره داره
از وقتی که پیش شما هستش بطور منظم از لونه و تخمها مراقبت میکنه ؟
اگر از لونه مراقبت کرد اجازه بدید تنها باشه و قناری خودتون رو جایی قرار بدید که فقط صدای هم رو بشنوند قناری ماده بتنهایی قادر به باز کردن و بزرگ کردن جوجها در صورت داشتن یک برنامه غذایی کامل هستش
برای تقویت مقداری مولتی ویتامین داخل جا ابی پرنده بریزید از مولتی ویتامین قطره مخصوص کودکان هم میتونید استفاده کنید و از مخلوط دست ساز در غذایی پرنده حتما لحاظ بفرمایید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
تقریبا 4 5 ساعته که پیشمه فقط همون ساعت اولی که اوردنش رو تخما خواب بود بعد از اون فقط کنار لونه ایستاد همین.
سلام
تا فردا هم به پرنده تازه وارد وقت بدید و بعد لونه رو از قفس خارج کنید
اقدامات اولیه بعد از خارج کردن لونه از قفس یک استحمام برای پرنده تازه وارد با رعایت شرایط دما در نظر بگیرید . از محلول ویتامین در اب روزانه پرنده در نظر بگیرید . از مخلوطهای دست ساز در جیره غذایی پرنده استفاده کنید . محیط نگهداری پرنده در یک هفته اول دور از عبور و مرور افراد و در جایی خلوت و دور از استرس در نظر بگیرید .
پرنده با محیط و نحوه تغذیه جدید اشنا میشود و امادگی مناسب رو برای تکثیر مجدد پیدا میکند که در صورت محیا بودن شرایط شخص شما برای تکثیر میتونید اقدام به تکثیر از پرندها بکنید
سلام مجدد . میگم قناریه از لونه مراقبت نکرد هیچ تازه یکی از تخم ها رو هم خورد . راستی اون مخلوط دست ساز چیه؟!
دوستان ببخشید یه سوال قناری 5 ماهه رنگش لیمویی باشه قیمتش حدودا چنده؟؟؟؟
سلام
لونه رو از قفس خارج کنید
مخلوط دست ساز ترکیبی از تخم مرغ اب پز یک عدد همراه با 1/4 پوست تخم مرغ بصورت خرد شده . هویج رنده شده و ابگیر شده 1/4 محتوا . دان خرفه 1/6 از محتوا این ترکیب رو میتونید درست کنید و مدت 7 روز داخل یخچال نگهداری کنید برای تقویت بیشتر یک نوبت از این مخلوط را با 5 قطره مولتی ویتامین ترکیب کنید و به پرنده بدید
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)