دوستان میخواستم بدونم نژاد این دیسکس چیه؟؟؟
و اینکه ارزش داره؟ 4 اینچش چقدر می ارزه؟
![]()
دوستان میخواستم بدونم نژاد این دیسکس چیه؟؟؟
و اینکه ارزش داره؟ 4 اینچش چقدر می ارزه؟
![]()
با سلام خدمته آرش گل دوسته عزیزم انشالله که خوبی.خدمتت عرض کنم یه راهنمایی خیلی مفید ازت میخوام اونم اینه که من اون دیسکس کوچیکامو میخوام بدم برن چون بیحال شدن وهی مریض میشن وبجاش دیسکسه بزرگتر با نژاد بهتر بگیرم لطفا بگو قبل از وارد کردن اونها به تانکم چیکار کنم که محیط خوبی براشون محیا بشه؟په هاشه آبو چجوری اندازه بگیرم؟در ضمن سایزه تانکنمم 60*60*30 هستش.در مجموع راهنماییم کن که چجوری تانکمو آماده کنم از لحاظه کیفیت آب محیط وسایر چیزهایی که لازمه؟ممنونم ازت ببخشیید که سوالم طولانی شد چون علاقه خاصی به نگهداریه دیسکس پیدا کردم.ممنون میشم جواب بدید
با سلام:
دوست عزیز متاسفانه سایت چند روز پیش مشکل پیدا کرد و من جواب شما رو دادم اما ظاهراً متاسفانه پستم پاک شده.برای پستی که زدید میشه ساعتها و ساعتها صحبت کرد و توضیح تو چند خط واقعاً کمه پیشنهادم اینه که شما مبحثهای بخش دیسکس رو به دقت مطالعه کنید علی الخصوص خرید دیسکس،آب و تانک دیسکس و غذاهای مورد استفاده دیسکس و به بسیاری از سوالاتتون اتوماتیک وار پاسخ داده خواهد شد اگه سوالی هم داشتید (نه مثل سوال بالاتون که خیلی کلی هست)در خدمتتونم
سلام
آقا آرش من احساس می کنم دیسکس هام خیلی لاغر شدن.
به خوبی بهشون غذا می دم و خوب هم می خورن.
مشکل چیه؟ در ضمن تا منو می بینن فرار می کنن.
مدفوعشون که طبیعیه
غذا هم مخلوط دل ، تترا پریما ، تترا دیسکس ، اسپکتروم و هیکاری می دم.
سلام دوستان
دیسکس های من چنروزه خیلی بی اشتها شدن
مخلوط دل تازه درست کردم
دمای اب بالا بردم ولی فایده نداشت
راهکاری برای اشتها هست ?
سولفات منیزیم برای چی استفاده میشه ? از کجا تهیه کنم ?
ممنونم
سلام
1.آقا آرش بهترین ضد استرس چیه ؟ آمپول ب 6 یا یهتر از اینم چیزی هس این قطره دنتول عصاره گل میخک چی اینم بدرد می خوره ؟(از اظر هزینه ایی هم برا ما کارگرا به صرفه باشه )
2. برای درست کردن مایع ضد عفونی یه نیم لیتری آب مقطر گرفتم با په چودری چه مقدار قاطی کنم ؟ برا دیسکس خوب هستش برا پیشگیری ؟
3.به غیر از مولتی ویتامینهای مخصوص ماهی چه مولتی ویتامین انسانی به درد میخوره برا دیسکسا استفاده کنم به درد میخوره یا نه ؟
آقا آرش خیلی خیلی ممنونم از راهنماییات. خیلی آقایی
سلام
گویا سولفات منیزیوم برای بیشتر شدن اشتهای ماهیه دارو خونه های دامی شاید داشته باشن البته درصد اضافه کردنش رو به اب نمیدونم
ولی من جای شما بودم راه کار بی اشتهایی ماهی هام رو جور دیگه ای حل میکردم
حتما مشکلی دارن که غذا نمیخورن استرسی چیزی......
سیفون های تانکت چجوریه مرتب هست؟سعی کن اب رو با یکی دو درجه خنک تر جایگزین کنی
پاینده و شاد باشی
مهدی
سلام:
دوست عزیز موارد ذیل رو انجام بدهید:
1-اگه از زمان مخلوط دل خیلی وقته گذشته یه مخلوط دل جدید درست کنید و دلیل اون پائین اومده کیفیت غذا هست که استاد رضایی عزیز هم فرمودن.
2-سیفونها رو افزایش داده و تعویضهای آب هر روز یا یکروز درمیان انجام بدهید.سیفونهای حداقل 30 تا 40%
3-دما رو ببرید روی 32 الی 33
4-هر 30 تا 40 لیتر 1 ق غ خ نمک
5-موارد استرس حذف،نور رو در طول روز 4 ساعت بشه
6-استفاده از ویتامینهای مخصوص آبزیان اولویت اول مثل:اتویتول،فیشتامین،آزو و اگه نبود ناچاراً آمپول ب6 هر 20 لیتر یک قطره هم به مخلوط دل هم در زمان سیفون آب
اگه تا یکهفته جواب نگرفیتد عکس تانک+اعلام وضعیت
سولفات منیزیم یه ماده ای به عنوان مسهل است و کل روده ماهی و کلاً حیوانات و انسان رو تخلیه می کنه،
در مغازه های مواد شیمیایی،آکواریومی ها و داروخانه های دامپزشکی با نام پورگاتیو فروخته میشه
خواهش می کنم وظیفه ام هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)