با سلام خدمت استاد ودوست ومشاور عزیزم
حود دو هفته پیش یک عدد فلاور از اقای ...... که جایگزین اقای ..... شده خریدم به قیمت 185000 تومان وبسیار ازش تعریف وتمجید کرد وبعد از وارد نمودنش به اکواریوم یک روز بعد شروع کرد به انگل شدید زدن که به این اقا اطلاع دادم وگفت مشکل خاصی نداره خوب میشه وغذاش رو تو هگزا اکس بخیسون وبهش بده یواش یواش بدنش شروع کرد به سیاه شدن پریشب مهمان بودم بعد از برگشت از مهمانی دیدم فلاور گوشه اکواریوم مرده به این بابا زنگ زدم وگفتم که مدت 8 ساله که من تو کار فلاورم وتمام شرایط اب ونگهداری اون رو واردم در جواب گفت من ماهی رو سالم دادم که من در جواب گفتم اگه سالم بود که ماهی در جا انگل نمیزد وبدنش شروع به سیاه شدن نم کرد که قبول نکرد دوست دارم که که بچه های پارسی پت بدانند که از این جناب خرید نکنند چون نه نحوه برخورد با مشتری را بلده واکثر ماهیهاش مریضند چطور ممکنه فلاور بعد از یک هفته بمیره اونهم با غذای اسپکتروم وهیکاری از راهنمایی شما ممنون میشم
ویرایش توسط nafiseh65 : 28th May 2013 در ساعت 11:07 PM دلیل: نام برد فروشندگان بر خلاف قوانین هست
خودتون هم تا حدودی مقصر بودیید :
میتونستید در هنگام خرید ماهی رو چک کنید مثلا یه اینه ی کوپک جلوش میگرفتی که عکس العملی نشون میده یا نه ؟
... یا ماهی رو با دست برای غذا دادن هدایت میکردید
... یا با ریختن چند دونه غذا از از غذا خوردن و سالم بودنش مطمین میشدی
... یا عدم گوشه گیری
چون ماهی اگه مریض باشه کمتر عکس العملی از خودش نشون میده و میشه ماهی سالم رو تا حدودی تشخیص داد
...
ویرایش توسط nafiseh65 : 28th May 2013 در ساعت 11:06 PM
با سلام . فلاور بنده کت فیشی رو که در آکواریوم بوده از سر بلعیده و الآن بی حاله و در آب تعادل نداره. میخوام ببینم باید چکارش کنم. اصلا زنده میمونه یا نه؟ با تشکر
با سلام و تشکر از پاسخ جنابعالی. متاسفانه فلاور من مرد.
با سلام این فلاورباکس منه که یکی روی باله بالایی خال داره و دیگری خیر ( نروماده هستن ) و خوشحال میشم نظربدین؟
1- آیا درست حدس زدم و نروماده هستن؟
2- بیشتر ماده ( اونی که خال روی باله داره ) دنبال نر میکنه که نر فعلا تمایلی نداره علت؟
3- آینده دار هستن؟
4- غذای پیشنهادی شما برای رنگ و هد؟
![]()
در مورد جنسیت ،،به نظر من این فلاور که عکس اش ر و گذاشتین به احتمال زیاد نره،،،در مورد خال روی باله بالایی که نشون دهنده ماده بودن هست این موضوع همیشه درست نیست فلاور نری هم هست که روی باله بالایی خال داشته باشه ،،،
در مورد تمایل نداشتن فلاور تون بهش حق میدام چون خیلی ریزه،، فکر نکنم سایز مناسبی برای جفت زدن باشه،،
صحبت در مورد اینده فلاور باکس درایران تا حدی مشخصه چون گرید بالا وارد نمیشه بیشترشون هد انچنانی نمیزنند،،حالا بعضی مواقع انگشت شمار خوب هم پیدا میشه
در مورد غذا به نظر من میکس میگو +سیر خیلی خوبه چون فلاورتون سایز ریزه،،غذای حشک هم اگه جی بی ال مینی پیدا کنی کفایت میکنه تا یک ماه اینده تا بعدان غذا های تخصصی تری رو شروع کنید
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)