سلام مجدد فکر کنم لینک رو اشتباه گزاشتید
ال ای دی های من 40 عدد یک وات 16 عدد ابی بقیه سفید با لنز
سلام مجدد فکر کنم لینک رو اشتباه گزاشتید
ال ای دی های من 40 عدد یک وات 16 عدد ابی بقیه سفید با لنز
سلام
لینک درسته
پست 170 رو نگاه کنید طرحش رو یکی از دوستان گذاشته ، شما 3 الی 4 تا ال ای دی صورتی بزارید کفایت میکنه و خیلی بهتره که در کنار ال ای دی ها از مهتابی سولار استفاده کنید
با سلام من یه مشکل اساسی دارم و اونم پایین بودن ph که زیر8 هستش و به سفارش یه حرفه ای الکالین ۸.۳ گرفتم که اول ph رو افزایش بده بد kh ولی بعد از 2هفته ph تکون نخورده و khهم از ۱۰به ۸ افت کرده من چون جنوب هستم و از اب تصفیه از بازار میخرم و تمام این ابها رو تست زدم ph غیر اندازه گیریه و kh معمولأ ۳ هستش و بخاطره تبخیره زیاد روزی ۲لیتر اضافه میکنم ممنون میشم کمکم کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا اب های تصفیه kh پایینی دارن من khاب ro م ۳ هستش شما از محصول ph شرکت برایتول استفاده کن kh و ph توی اک شور خیلی مهمه مخصوصا اگه ریف داریدبا سلام من یه مشکل اساسی دارم و اونم پایین بودن ph که زیر8 هستش و به سفارش یه حرفه ای الکالین ۸.۳ گرفتم که اول ph رو افزایش بده بد kh ولی بعد از 2هفته ph تکون نخورده و khهم از ۱۰به ۸ افت کرده من چون جنوب هستم و از اب تصفیه از بازار میخرم و تمام این ابها رو تست زدم ph غیر اندازه گیریه و kh معمولأ ۳ هستش و بخاطره تبخیره زیاد روزی ۲لیتر اضافه میکنم ممنون میشم کمکم کنید
با سلام من یه مشکل اساسی دارم و اونم پایین بودن ph که زیر8 هستش و به سفارش یه حرفه ای الکالین ۸.۳ گرفتم که اول ph رو افزایش بده بد kh ولی بعد از 2هفته ph تکون نخورده و khهم از ۱۰به ۸ افت کرده من چون جنوب هستم و از اب تصفیه از بازار میخرم و تمام این ابها رو تست زدم ph غیر اندازه گیریه و kh معمولأ ۳ هستش و بخاطره تبخیره زیاد روزی ۲لیتر اضافه میکنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام
از کالک هم میتونید استفاده کنید ، شما یه سری تست کامل بگیرید و بگید منظورم بیشتر کلسیوم و منزیوم هستش ، چون تمام این پارامترها به هم ربط دارن و ممکنه یکی از اینها وقتی خیلی پایین باشه باعث تغییرات در پارامتهای دیگه بشه
بهتره
همونطور که گفتید یه تایپیک برای تانکتون در قسمت آلبوم آب شور ایجاد کنید و مشخصات رو بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
مرسی از ph+ استفاده کردم ولی هیچ فایده ای نداشت
کدوم سامپ بهتره به نظر استادان بالا یا پایین
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.