سلام تخم رو برداشتم
جوجه داخلش مرده بود
دوستان دیروز یکی از جوجه ها کف قفس افتاده بود و من متوجه نشدم مرده بود و امروز باز یکیش کف قفس بود که زنده بود و من انتقال دادم به لانه
جوجه خودش می تونه حرکت کنه و بیوفته ؟چون تو قسمت دهنه لانه پنبه دانه زیاد بود و من به همین دلیل پنبه دانه جلوی در رو کم کردم
بنظرتون اگه والدینشون بیرون می ندازن چیکار کنم که دیگه بیرون نندازن ؟
دوست عزیز ورودی لانه فنچ باید 2-3 سانت بالاتر از پنبه دانه باشه تا والدین موقع ورود و خروج باعث بیرون پرت شدن جوجه نشوند یا جوجه با تکان هایی که میخوره به بیرون پرت نشه. برای همین نباید بیش از حد پنبه داخل لانه بریزید.
گاهی اوقات هم والدین جوجه هایی که بیمار باشند یا مشکل داشته باشند را خودشان بیرون می اندازن تا تلف بشن.
بهتره روزی چند بار به جوجه ها سر بزنید تا اگر بیرون افتاده بودند به لانه برگردانده شوند
موفق باشید
دوستان این فنچ ها هم اعصابمو خورد کردن
یا تخم رو زیر پنبه دانه می ذارن یا جوجشون رو بنظرتون از دفعات بعدی من توی لانه بجای پنبه دانه و پنبه ابر رو وسطش رو گود بکنم بذارم بهتر نیست ؟
امروز یکی از جوجه ها زیر پنبه دانه غیب شده بود شانس آورد فقط زود رفتم نگاه کردم و از زیر پنبه دانه بیرون کشیدمش
لطفا راه حل های خودتون رو بگین که بچز پنبه دانه و پنبه و چوب ریز چه چیزی می شه جایگزین کرد که این مشکلات پیش نیاد ؟
سلام
وقتی ک جفت آماده شدن واسه تخمگذاری , اگه شما ی مقدار پنبه دونه داخل لونه بذارین و با انگشت مبارک ی مقدار وسطش رو گود کنین , دیگه این مشکل بوجود نمیاد و تخمها سر جاشون قرار میگیرن و بعد از ب دنیا اومدن جوجه ها , جوجه ها هم گم نمیشن .
من فک کردم بعد اینهمه مدت ک فروم فنچ رو مطالعه کردین و پستهای بقیه دوستان رو خوندین ، موضوع ب این سادگی رو میدونین .![]()
درمورد مواد داخل لونه هم ، دوستان حرفه ای ، فرمودن فقط و فقط پنبه دانه . ما هم اطاعت میکنیم .
حتما ی دلیلی داشته ک کنار پنبه دونه اسم مواد دیگه ای رو نیاوردن .
بعضی دلایل اینجاس :
http://www.parsipet.ir/thread16895.html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)