سلام دوستان عزیز.دیروز بعد از ظهر باز دوباره جفتشون اومده بودن بیرون و روی لونه ایستاده بودن و انگار هول بشن هی این طرف اون طرف می رفتن و بعدش هم جفتشون مقداری مدفوع بالای لونه خشک شده اون ها رو شروع کردن دوتایی کندن.فکر کنن حدود 1 ساعت یا بیشتر بیرون بودن و خیلی صرو صدا می کردن.ترسیدم تخمشون خراب بشه روشون رو پارچه کشیدم آروم شدن و جفشتون رفتن تو لونه .الان 21 روز هست که از اولین تخم رو گذاشتن.
الان تقريبا يك و نيم ماه ميشه كه دون خور شده پر ريزي نكرده و لي كلش داره كم كم زرد ميشه انگار
با نره بعضي وقت ها ماچ و بوسه ميكنه ولي خيلي با هم دعوا ميكنن يك بار نره رفت روش ولي جفت گيري صورت نگرفت منم ديگه همچين چيزي نديدم حالا خدا كنه ماده باشه چون دلم نمياد بدمش به كسي چون كمتر كسي يه پرنده رو تا اخر عمرش نگه ميداره نميخوام دست به دست شه
سلام ببخشید به من گفتن که عروسام هردوشون نر هستند
http://up.parsipet.ir/uploads/Copy-o...130-085519.jpg
ولی خب اینا که سر همدیگه رو میخارونن همشم باهم دیگه میرن همه جا .
یعنی واقعا نرن هردو؟
اگه پرهاي صورتش داره زرد ميشه ميتونه نشونه ي اين باشه كه پرنده اتون نر هستش. ريزه خوني ميكنه؟
يه عكس با كيفيت ازش قرار بديد تا دوستان بهتر راهنمايي كنن
جفت گيري عروس نرتون با جوجه هم فقط به خاطر آماده و مست بودن پرنده ي نر هستش. نميتونه نشونه ي ماده بودن جوجه باشه. بهتره كه پرنده ها رو جدا كنيد.
كنار هم بودنشون باعث اذيت شدن هردو پرنده ميشه
سلام و علیکم
من تا حالا لوبیا و نخود و عدس و ذرت رو آبپز میکردم و میدادم ب عروسام . هر دفعه ی مقدار اضافه میموند و حیف میشد .
ایندفعه میخوام بعد از این ک آبپزشون کردم ، هر چهارتاشون رو بذارم جلو آفتاب تا خشک شن و پودرشون کنم و مث دون بهشون بدم ؟؟؟ تا هم موندگاریش بیشتر شه و هم راحتتر بخورن .
موردی نداره اگه ب این شکل بهشون بدم ؟؟؟
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)