سلام.بله میشه به پرنده های زینتی ازجمله طوطیم داد.
روی بسته بندیش باتوجه به دوز مواد سازندش طریقه ی مصرفش توضیح داده شده.
ارسال شده از MT27i با استفاده از تپاتالک 2
براش میوه و سبزیو اویزون کنید
جلوش خودتو بخرید شاید اونم خورد
با غذا اصلی قاطی کنید
غذا اصلیو یکی دوساعت بر دارید بعد غذا جدید رو بدید
بادست بدید و اگه امداخت دوباره بدید تا یک گاز بزنه
توی لوتینوها این طاسی پشت سر ژنتیکی هست.
توی ظرف غذاشون صبح تاظهر از ترکیب سبزیجات و جوانه ها استفاده کنید و عصر تا شب دانه های خشک تا به خوردنشون علاقه مند بشن بعد میتونید همزمان در اختیارشون بگذارید سبزیجات و دانه هارو.
پست با پست آقا ابوالفضل همزمان شد.
ارسال شده از MT27i با استفاده از تپاتالک 2
ویرایش توسط اسکندری : 31st January 2014 در ساعت 12:29 AM
سلام من قفسو تمیز کردم ریختم بیرون پرهارو ولی امروز کفه قفس رو نگاه کردم دیدم پری نریخته و لونه رو گذاشتم نر خیلی میره تو لونه و خوندنش 3 برابر شده الان نگاه کردم دیدم هر دوتاشون تو لونه هستن.
پس نمیشه گفت جفت شما پرریزی دارن.بعضی اوقات پرهای کهنه به مرور میریزن تا پرهای جدید در بیان که مقطعی هست.
سلام
جدیدا" در فضله پرندم دونه های سالم میبینم آیا مسئله ای داره ؟
سلامدوستان ىک سوال دارم مىشه به جوجه عروس ذرت پخته داد?
سوال دومم عروسم از ديروز کم کم سوت مىزد و وقتى که من .سوت مىزنم اونم جواب مىده.. ولى بعضى وقتا هم خودش براى خودش تکى سوت مىزد. امروز دىدم پشت سر هم سوت مىزنه و تقرىبا ىک رىتم کوتاه داره. اىا اىن همون رىزه خونى محسوب مىشه ىا نه?
سلام بله میتونید استفاده کنید هفته ای یکبار در حد یک برش 5سانتی بلال باشه خوبه.بابت صدایی که میگید عروستون درمیاره.معمولا عروس ها نسبت به سوت یا صداهای مشابه واکنش نشون میدن .اما اینکه میفرمایید خوش برای خودش میخونه بله فکر میکنم ریزه خونی باشه.نوشته اصلی توسط armin 1;1****8
سلامدوستان ىک سوال دارم مىشه به جوجه عروس ذرت پخته داد?
سوال دومم عروسم از ديروز کم کم سوت مىزد و وقتى که من .سوت مىزنم اونم جواب مىده.. ولى بعضى وقتا هم خودش براى خودش تکى سوت مىزد. امروز دىدم پشت سر هم سوت مىزنه و تقرىبا ىک رىتم کوتاه داره. اىا اىن همون رىزه خونى محسوب مىشه ىا نه?
سلام ببخشيد عروس هاي ماده هم ممكن ريزه خوني داشته باشن؟
جوجه من عين قناري ميخونه دست نر رو از پشت بسته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.