سلام دوستان
آکواریومم روی خودش دستگاه یو وی داره
بنظرتون چقدر به چقدر و چند ساعت باید روشنش کنم و ازش استفاده کنم؟
سلام به نظر شما دلیل این که قصمت های پایین شقایق سنگ باز نمیشه چیه![]()
سلام
یو وی رو از روزی یه ساعت شروع کنید و تا روزی شش تا هشت ساعت ادامش بدید و بهتره در روز دو مرحله روشن باشه
سلام
شقایق سنگ جزو ریفهای حساس محصوب میشه و وقتی تمام پارمترهایی که ما اندازه میگیریم در حالت نرماله بازم شروع به خراب شدن میکنه و تمام پارامترها مثل نور و اکتنیک و عناصر کم یاب و مصرف ید و اسیدیته و سختی و دما باید در حالت نرمال باشه ، شما یه توضیحی درباره شرایط تانکت بده
ممنون از پاسختون جناب نوروزی
فقط شنیدم که میگن روزانه زیاد روشن باشه باعث مرگ باکتری های مفید میشه و ضرر داره
اون جریانش چیه؟
خواهش میکنم
در ابتدای راه اندازی زیاد نباید روشن بزارید تا باکتریها در لایوراکها و شنها و مدیا تکثیر بشن و بعد کم کم به ساعتش اضافه کنید مثلا روزی ده دقیقه و تا روزی به شش ساعت برسید ، بعد اینکه باکتریها به اندازه کافی باشن مخصوصا در لایوراکها دیگه اونهایی که تو آب معلق باشن از بین هم برن مشکلی ایجاد نمیکنه
send by Tapatalk
چرا جناب نوروزی؟ چون ارتباطی بین نور و باکتری ها وجود ندارهخواهش میکنم
در ابتدای راه اندازی زیاد نباید روشن بزارید تا باکتریها در لایوراکها و شنها و مدیا تکثیر بشن و بعد کم کم به ساعتش اضافه کنید مثلا روزی ده دقیقه و تا روزی به شش ساعت برسید ، بعد اینکه باکتریها به اندازه کافی باشن مخصوصا در لایوراکها دیگه اونهایی که تو آب معلق باشن از بین هم برن مشکلی ایجاد نمیکنه
send by Tapatalk
عذر خواهی میکنم .
یکی از دوستان یه تانک خیلی خوب رو نشون دادن من خودم هم چند تا تانک دیگه رو چک کردم جالب بود یو وی 24 ساعت کامل روشن بود تانکا هم ریف های کاملا حرفه ای بودن اونم یه بررسی بشه خوبه که چه مقدار باکتری مفید در تانک به صورت معلق وجود داره و چه مقداری در شن ها و لایوراک ها هستن و آیا اون مقداری که یووی از بین میبره واقعا مقدار قابل ملاحظه ای هستش یا خیر.....
تانک من یه تانک معمولیه و قبلا مقدار اندکی مرجان و شقایق داشتم یو وی روزی دو تا چهار ساعت روشن بود و هیچ مشکلی از نظر به هم خوردن سیکل نداشتم ولی باید مد نظر داشته باشیم که عمر مفید لامپهای یو وی حدود شش ماهه و بعد نه ماه هم باید عوض بشن و اگه از مارک معتبر باشه مقدار ساعت کار مفیدش رو ذکر میکنهعذر خواهی میکنم .
یکی از دوستان یه تانک خیلی خوب رو نشون دادن من خودم هم چند تا تانک دیگه رو چک کردم جالب بود یو وی 24 ساعت کامل روشن بود تانکا هم ریف های کاملا حرفه ای بودن اونم یه بررسی بشه خوبه که چه مقدار باکتری مفید در تانک به صورت معلق وجود داره و چه مقداری در شن ها و لایوراک ها هستن و آیا اون مقداری که یووی از بین میبره واقعا مقدار قابل ملاحظه ای هستش یا خیر.....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.