سلام دوستان. ىک سوالداشتم اىن عروس ما وقتى کسى با تلفن حرف مىزنه. شروع به گاز گرفتن و بال زدن مىکند و بعدش شروع به پرش مىکنه. چرا? مىتونم جلوش رو بگىرم? درباره تربىت هم مىشه ىک توضىح بدىن. ممنون
سلام
از صداي تلفن ميترسه يا نسبت به صحبت كردن شما با تلفن حساس هستش
اگه از صداي زنگ تلفن ميترسه كه كاملا عادي هستش. چون صداي زنگ تلفن بلند هست نسبت به صدا واكنش نشون ميده و مي ترسه. بهتره كه صداي زنگ تلفن رو كمتر كنيد تا باعث ترس ناگهاني عروس نشيد
اگر هم نسبت به صحبت كردن شما با تلفن حساس هست بايد علت رو جستجو كنيد. آيا دوست نداره شما به تلفن دست بزنيد يا از اينكه وقتتون رو با تلفن سپري ميكنيد و بهش توجهي نميكنيد ناراحت ميشه؟
مطالعه ي اين تاپيك رو هم بهتون پيشنهاد ميكنم
http://www.parsipet.ir/thread20572.html
سلام به همه دوستان
من عروسم از وقتی در حال رشد بود تا الان که 6 ماهشه این کف سرش مو در نیاورده.همش پشت تاجش کچل میمونه.می خواستم بدونم این چیه؟غذا هم فقط تخمه و کتان میخوره.هر کاریش میکنم چیزه دیگه ای نمیخوره
لطفآ کمکم کنید
سلام.عروستون لوتینو هست؟باید ارزن رو به مرور به تغذیش اضافه کنید.یک منبع غنی از مواد غذایی هست برای پرنده.تخمه چرب هست و ضرر داره.کاملا حذفش کنید تا از سرش بیفته بعد که به خوردن ارزن عادت کرد تخمه رو مجدد اضافه کنید.نسبت ارزن به کتان هم باید چهار به یک باشه.یعنی کتان رو هم باید کم کنید.
در کنارش باید سبزیجات و میوه جات رو هم بهش اضافه کنید وگرنه در آینده بشدت به مشکل میخوره.بدنش بشدت کمبود مواد معدنی،ویتامین و پروتئین خواهد داشت.
سلام خدمت دوستان
امروز روز هفتمى هست که پىش من هستش. امروز شروع کرده به سوت زدن .اىا نشونه خاصى هست?در ضمن ىک چىزى رو ىادمرفت بگم مدفوعش کمب شل شده ولى تغذىش خوبه و فعالىتشم داره. اىن ىعنى طورىش شده?
سلام
سوت زدن اگه ريتميك باشه نشونه ي نر بودن پرنده اتون هست. البته اگه ميخواين از جنسيتش مطمئن بشيد يه عكس با كيفيت مناسب ازش بگذاريد تا دوستان راهنمايي كنن
هميشه تغيير مدفوع نشونه ي مشكل و بيماري نيست. اگه تغيير مدفوع همراه با بي اشتهايي يا بي تحركي و پف كردن و ... بود بايد نگران بشيد
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)