سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام شقایق لوله ای بگیرم سطح نگهداری و دیگر موارد لازمه نگهداریشو میخواستم بدونم
با تشکر
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام شقایق لوله ای بگیرم سطح نگهداری و دیگر موارد لازمه نگهداریشو میخواستم بدونم
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
نظر دوستان در مورد فرشته کوتوله میدنایت چیست؟
با تشکر
سلام :
دوست عزیز من شقایق لوله ای نشنیدم ولی اگه منظورتون همون شقایق میله ای یا لانگ هست سطح نگهداریش نسبت به بقیه شقایقها اسونتره و برای نگهداری در اکواریوم مناسبتره.نور و جریان اب متوسط میخواد و اضافه کردن ید و عناصر کمیاب هم برا سلامتش مفیده . اگر برای سایر مرجانها غذای مرجان اضافه میکنید همون برای شقایق هم کفایت میکنه و اگر نه هر هفته یا دو هفته مقدار خیلی کمی میگو میتونید بهش بدید :
در ادرس زیر میتونید اطلاعات بیشتر رو بخونید و اگر سوالی بود همونجا بپرسید:
http://www.parsipet.ir/thread11366.html
سلام دوست عزیز:
فکر نمیکنم فرشته نیمه شب(یا همون midnight angelfish) چندان فرشته ی متداولی باشه .من خودم تا حالا تو تانک دوستان ندیدم .به هر حال اگه فقط اطلاعات نگهداریشو میخواید این ماهی رو در اکواریومی با 300 لیتر حجم میتونید نگه دارید سطح نگهداریشم متوسطه و رفتارش نیمه مهاجم محسوب میشه و در تانک تنها فرشته ی کوتوله باید باشه چون با بقیه فرشته های کوتوله درگیر میشه. همه چیز خوار هست و از غذاهای پایه ی گیاهی مثل اسپرولینا در کنار غذاهای گوشتی برای تغذیه اش استفاده کنید. مثل اکثر فرشته ای کوتوله نگهداریش در تانک ریف توصیه نمیشه و ممکنه به مرجانهای نرم پلیپ و بعضی حلزون ها و سایر مرجان ها صدمه بزنه
اینم عکس این فرشته:
![]()
با عرض سلام
اسم شقایق لوله ای رو فروشنده گفت
اینم عکسش که از اینترنت برداشتم
http://up.parsipet.ir/uploads/pixgallery-109-6.jpg
با سلام
یه سوالی که داشتم در شرایط نگهداری ماهی ها مثلا جراح زرد نوشته شده حداقل حجم تانک 100گالن ، حالا تانک من 200 لیتری هست نزدیک 33کیلو صخره دارم که لیتراژ رو کم میکنه یعنی من نمیتونم این ماهی رو نگه دارم و اگه بگیرم چه مشکلی پیش میاد؟
با تشکر
شدنش میشه اما تانک حداقل 200 لیتر که پیشنهاد شده هم ثبات بیشتری روی پارامترهای آبش هست هم فضای بیشتری برای شنای ماهی و رشد و سلامت و شادابی ماهی هست
از اون طرف فضای تانک بیشتر باشه احتمال درگیری بین ماهیای قلمرویی کمتر میشه
جراح ها هم بعضیاشون باهم مشکل دارن
همین جراح زرد هم اگه یکی توی تانک داشته باشی و یکی دیگه رو چند ماه بعد وارد تانک کنی اولی جدیده رو دنبال میکنه و اذیتش میکنه
سلام .
برای یک آکواریوم با حجم 400 لیتر باید اسکیمر و موج ساز و واتر پمپش قدرتشون چقدر باشه . یعنی چند لیتر بر ساعت باشند ؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)