سلام.لزومی نداره که همیشه همون کلماتی که با طوطی تمرین شده رو بازگو کنه.مهم این هست که تکرار این کلمه توی ذهن طوطی شما زیاد بوده و از طرفی در طول روز به دفعات تکرار شده و ملکه ی ذهنش شده که بازگو کرده.بعد از اولین کلمه معمولا آموزش سرعت بیشتری میگیره و راحت تر کلمات بعدی رو تکرار میکنه.
سلام.چند تا سوال داشتم.یکی اینکه کاسکوم چند روزه پیش صبح بیدار شد گفت بوس بده.یه چند باری هم همون روز تکرار کرد،ولی از اون موقع تا حالا هر چی تکرار میکنیم دیگه نمیگه.چیکارش کنم که حرفی رو که یاد گرفته تکرار کنه؟یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که میخوایم برای عید خونه رو رنگ کنیم و کلا خونه رو بریزیم به هم.به نظرتون با نفس(کاسکوم) چیکار کنم که روش اثر بد نذاره؟ بوی رنگ و سر و صدا اذیتش نکنه....؟؟؟؟![]()
سلام دوستان من کاسکوم با توجه به اینکه 3 ماهه دارمش و زمانی که گرفتمش وحشی بود و چشم دودی روشن الان از دست غذا میگیره و میزاره نوکشو فقط دست بزنم با توجه به اینکه کاملا هنوز رام نشده یک قسمت از پرهای گردنشو کنده جوری که پر قاصدکیش زده بیرون من فکر میکم بخاطر خشکی پر بود چون کنار بخاری ازش نگهداری میکردم و حمومش نمیکردم باتوجه به اینکه این کاسکو هنوز کاملا رام نیست که به من عادت کرده باشه که بگیم بخاطر وابستگی اینکارو کرده به نظر دوستان چرا اینکارو با خودش کرده؟ یک سوال دیگم داشتم کاسکویی که پرشو بکنه چند ماه یا روز طول میکشه که این پر دوباره در بیاد اگه دوباره اونو نکنه؟ ممنون
سلام.کمبود رطوبت باعث میشه یک سری غدد بدن طوطی که وظیفه ی ترشح چربی دارن خشک میشن و ناخودآگاه باعث خارش بدن طوطی میشن که برای از بین بردنش طوطی پرهای اون ناحیه رو از جا در میاره.
شما اگر امکان حمام کردن طوطیتون رو ندارید اولا از نزدیکی بخاری دورش کنید حداقل دو متر فاصله و دوما حتما یک ظرف آب روی بخاری بگذارید تا رطوبت مورد نیاز رو تامین کنه.
پرهاش هم معمولا ظرف مدت چهار هفته کاملا پر میشه و به شکل سابق بر میگرده.
تنها دلیلی که فعلا میشه گفت همینه . کمبود رطوبت ، خشکی پوست و پر ، خارش پوست حمام نکردن و ..
ما از نظر روحی و روانی نمیدونیم که طوطی شما در چه شرایطی هست . خودتون دیدین که پر بکنه یا پرجوی کنه ؟ در حالت عادی پر آراییش به چه صورته ؟
قرار شد ازش عکس بذارید که ببینیم پرهاش در وضعیتی هستن .
ممنون از پاسختون. در اولین فرصت عکس میذارم. من خونده بودم کاسکویی که رام هست معمولا دچار پرکنی یا پرجوی میشه پس چرا کاسکوی ما اینکار میکنه این کاسکوی ما هنوز رام نیست فقط از دست غذا میگیره. الان پرهای زیر گردنشو کنده ولی از وقتی با آبپاش حمومش کردم دیگه کمتر اینکارو میکنه من کاسکومو تو اتاق کنار بخری گذاشته بودم الان آوردمش تو سالن که یکم اجتماعی تر بشه چون فکر کردم شاید بخاطر تنهایی اینکارو میکنه. بنظرتون چیکار کنم که کلا پرکندن فراموش کنه؟ من فکر نمیکردم اینا اینقد جساسن که پرهای خودشونو بکنن. ممنون
کاسکو ها نسبت به طوطی های دیگه بسیار حساس تر هستن..مثل یک بچه 4 ساله هستن که باید همیشه مراقبشون باشید...جهت جلوگیری از پرکندی میتونین یک طوطی دیگر مثل عروس هلندی یا مرغ عشق بگیرید و در نزدیک قفس کاسکوتون بزارید تا کاسکوتون مشغول بشه و پرکنی یادش بره.و میتونین از انواع اسباب بازی استفاده کنین.میتونین مدتی از اسپری ضد پرکنی استفاده کنین شاید خدا خواست یادش رفت البته از اسپره زمانی استفاده کینن که تمام راها رو رفتین نتیجه نداد موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)