سلام دوستان الان من یه تانک 200 لیتری دارم که توش لایوک دارم میخام انتقال بدم به تانک جدیدم فقط یه مشکلی که دارم روشون اپتازیا رشد کرده میخاستم سنگ ها رو بچینم بیرون از اب تا اون اپتازیاها بمیرن این کار رو بکنم یا نه
سلام دوستان الان من یه تانک 200 لیتری دارم که توش لایوک دارم میخام انتقال بدم به تانک جدیدم فقط یه مشکلی که دارم روشون اپتازیا رشد کرده میخاستم سنگ ها رو بچینم بیرون از اب تا اون اپتازیاها بمیرن این کار رو بکنم یا نه
سلام به همه دوستان قدیم و جدید .خوشحالم بعد مدتی دوباره تو پارسی پت میبینمتون.
مدتی هست به دنبال تجهیزات مختلف اب شور هستم و در سایتهای خارجی هم نگاهی به قیمتها میکردم سوالی پیش اومد. به عنوان نمونه تجهیزی مثل اسکیمر مارین سورس که برند خوبیم هست قیمت محصولش در فروشگاه های الکترونیکی 240 هست که با 3هزار تومن میشه حدود 700 هزار تومن.در بازار قیمت همون نوع اسکیمر بین 800 تا 850 هزار تومنه که چون فروشنده ها کالا رو کلی میخرن قیمت اولیه براشون کمتر و از طرفی با توجه به هزینه هم و نقل و... قیمت کاملا معقولی داره.این مورد رو برای واتر پمپ و موج ساز و نمک و... هم بررسی کردم مثلا قیمت نمک برایتول 20 کیلویی 65 یا 200 هزار تومنه در بازار هم 250 تا 280 تومن فروش میره .
حالا بعضی محصولات که در همون فروشگاه های خارجی ارایه شده یا در بازار نیست یا بسیار قیمتش متفاوته .به عنوان نمونهلامپهای led اماده .قیمت یه نمونه از این کالا در اینترنت 420 هست که متناسب با محصولات بالا در حدود1300 هزار تومن میشه ولی در بازار قیمتهاش تا 2.5 میلیون هم میرسه . در مورد محصولات روشنایی اکواریوم در بازار ایران واقعا کمبود هست کسی علتش رو میدونه که چرا همین محصولات رو کسی اقدام به وارداتش نمیکنه ؟ یه نگاهی به سایت زیر مثلا داشته باشید:Aquarium LED Lighting: LED Lights for Reef Aquariums
سلام
نحوه محاسبه به این صورته
البته من برا جنس تک میگم و وقتی کسی عمده وارد میکنه داستان فرق میکنه :
قیمت تمام شده محصول=قیمت به ه حواله ای(از بازار گرونتره)+شیپینگ متناسب با وزن دستگاه که بعضی وقتا تا دو برابر قیمت دستگاه فقط پول شیپینگ تا اینجا در میاد+یه سری کشور ها مثل ا م ر ی ک ا برای خارج شدن جنس از کشورشون یه مبلغی به عنوان شارژ دریافت میکنند+گمرک و پست ایران و...
که تقریبا قیمت با اون رقمی که الان دارن میفروشن تفاوت ناچیزی داره
اما همونطور که گفتم این زمانی هست که شما یه جنسو تک بخرین در حال حاضر هم فکر نکنم عمده وارد شده باشه تکو توک وارد شده و به دلیل کم بودن قیمت کاذبی داره
این که وارد نمیشه تو ایران به دلیل قدرت خرید هست که کمتر کسی حاضر میشه براش پول بده
موافقم . اما در مورد قدرت خرید نمیشه گفت کسی که اسکیمر 1 میلیونی رو بازار فروششو داره برای یه سیستمه 1.5 میلیونی نتونه بازار پیدا کنه .به خصوص که نور در اکواریوم بسیار مهمه و الان سیستمهای متال و مهتابی هم چندان ارزونتر نیستند و یه قاب متال خوب بیش از 1 میلیون قیمت داره مثلا سیستم 160 وات led معادل 400 وات متال هست به علاوه بقیه مزایاش.در همین سایتها نظرسنجی کنید خیلی ها حاضرن با یه مبلغ مناسب هزینه led کنن. در ضمن من هنوز قانع نشدم مثلا یه چیلر یا واتر پمپ مگه هزینه هایی که گفتی رو نداره .الان فرق 500 واتر پمپ با 500 led در چیه؟
ویرایش توسط حسین میرنژاد : 13th September 2014 در ساعت 04:50 PM
فرقش تو همونه که دقت نکردی به متنم کاملا چی گفتم
واتر پمپ به صورت عمده داره وارد میشه مثلا 1000تا بر فرض مثال
ولی یه موجسازی مثل vortech یا ال ای دی radion تعدادی که ازش وارد شده بسیار کمه پس نمیشه قیمت عمدرو براش در نظر گرفت
تعداد خرید تو قیمت اون تاثیر میزاره
در رابطه با اسکیمر یک میلیونی هم جدیدا این موج راه افتاده
زیاد دور نریم تا چند وقت پیش اگه به کسی میگفتی هزینه کن رو اسمکیر و اسکیمر حرفه ای بگیر میگفت همین اسکیمرای 300 400 عالیه برا چی ادم یک میلیون پول بده اسکیمر بخره
هنوزم خرید این تجهیزات با این قیمتا جا نیوفتاده برای ما چون به سیستم قدیمی عادت دارین
انشاالله کم کم فرهنگ سازی میشه و درست میشه این قضیه
ویرایش توسط farbodb : 13th September 2014 در ساعت 05:02 PM
سلام جناب. نوروزی امروز که اومدم دیدم روه بدن ماهی علاوه بر اون چیز های سفید روی بال. لکه های سفید هم روی بدن ماهی ایجاد شده ماهی رو از اب خارج کردم اون زاعده های سفید روی بال رو پاک کردم الان چیکار کنم نگران این ماهی هستم
![]()
ویرایش توسط wow2005dlta : 13th September 2014 در ساعت 07:06 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)