نوع آبزیانی که میخواهد نگه داری کنید رو مشخص کنید تا بهتون بگیم که لازم هستش یا نهسلام دوستان
امروز پودر plus ph/ kh شرکت تترا رو تونستم بخرم برایت ول کلسیوم و منزیوم و پتاسیوم داشت ولی برای سختی نداشت
از همین تترا استفاده کنم یا صبرکنم برایت ول بیاد (معلوم نیست کی بیاد)
کلسیوم برایت ول ظرف کوچیکش میداد 35 هزار قیمتش خوب بوده یا نه ؟
آیا از ابتدا نیازی به کنترل کلسیوم و منزیوم و پتاسیوم هستش یا نه ؟
تستر منزیوم جی بی ال 50 هزار بود و کلسیوم و منزیوم رو هم گیر نیاوردم
برای شروع هر چی دوستان پیشنهاد کنن ولی چون تانکم کوچیکه( 150 لیتری) دو سه تا دلقک و یه جراح زرد و دو تا نظافت چی که اسمشونو نمیدونم برای دلقکها حداکثر 4 تا ریف که با دلقکها بسازن و اجازه ورود دلقکها رو بدن .
اول که اگه میشه با توجه به حجم تانکتون جراح رو بی خیال شید
دوم اینکه ریفی که اجازه ی ورود دلقک رو بده منظورتون شقایق هستش؟! اگه آره که 4 تا شقایق خیلی زیاده
اگه شما فقط میخوای ماهی(مثل دلقک) بگیری با حداکثر 2 تا شقایق(مثلا بابل)اگه هر ماه 10 درصد آب رو سیفون کنی هیچ چیز اضافی نیازی نیست به آب اضافه کنی و زیاد پول تستر های منیزیم و کلسیم و تریس و ... نده فقزط یک نمک خوب و تستر امونیاک و نیترات همین ها کفایت میکنه
سلام دوستان
امروز پودر plus ph/ kh شرکت تترا رو تونستم بخرم برایت ول کلسیوم و منزیوم و پتاسیوم داشت ولی برای سختی نداشت
از همین تترا استفاده کنم یا صبرکنم برایت ول بیاد (معلوم نیست کی بیاد)
کلسیوم برایت ول ظرف کوچیکش میداد 35 هزار قیمتش خوب بوده یا نه ؟
آیا از ابتدا نیازی به کنترل کلسیوم و منزیوم و پتاسیوم هستش یا نه ؟
تستر منزیوم جی بی ال 50 هزار بود و کلسیوم و منزیوم رو هم گیر نیاوردمبا تشکر از دوستان
همین که احمد آقا گفت منظور من هم همین بود
فقط قسمت اول سوالم رو جواب ندادید از این پودر تترا استفاده کنم آیا کسی تا حالا استفاده کرده؟
![]()
ظاهراَ کسی استفاده نکرده و من نفر اولم انشالله به مشکل نخورم
البته کربنات کلسیوم هم دارم از قبل کسی تا حالا استفاده کرده ؟
من استفاده کردم و کاملاً بی تاثیر بود یک روز خوبه بعد دوباره افت میکنه .
کلاً تترا رو بی خیال شین .
میتونین از برایت ول استفاده کنی .
سلام دوستان
به نظرتون بالا رفتن ph دلیله خاسی میتونه داشته باشه و فسفات بالا متونه رو ماشروم تاثیر بذاره و باز نشه ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.