غذایی تاثیر داره
بله عکس بذارین
غذایی تاثیر داره
بله عکس بذارین
سلام
با عرض تشکر و معذرت!
2تا عکس اول مربوط به قفسی هستش که 3 تا قناری داخلشه و یکی از اونها همون قناری مریضه که صحبتش شده
این عکس هم مربوط به 1 قفسه که 3تا قناری داخلشه و حالتی از بیماری من در اونها نمیبینم و سایر قفسها نیز شرایط مشابه با همین را دارند.
![]()
سلام
ظاهرا مشکلی نیست و بخاطر تغذیه فضله به این شکله
سلام دوستان عزیز
قناری من چند روزی هست که پف کرده نفس نفس میزنه با دهان (منقار) و دور چشمش متورم شده و در حال بسته شدن
مولتی ویتامین بهش دادم ولی نمیدونم سرما خوردگی یا مریضی دیگه هست ، دانه همه چیز در اختیارش هست و دمای اتاق 28 درجه (بندرعباس)
لطفا راهنمایی کنید (عکس قناری)
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
[/IMG]
من توی یه سایت خوندم که تتراساکلین انسانی خوبه و باید چوب پرنده ودانه خوری رو تمیز کنید نظافت پرنده هم فراموش نشه
کسی نیست من رو راهنمایی کنه مقعد قناری متورم شده و به شدت نفس میزنه.... بگید چیکار کنم آنتی بیوتیک هم افاقه نکرد
سلام دوست عزیزبابت تاخیر ببخشیداگر شکم و پس قناری هم جوش های ریز و درشت زده متاسفانه به بیماری آبله شبیهاگر شکم و پاها قرمز رنگ شده بخاطر استفاده از دانه های گرمهلطفا کامل غذایی پرنده رابگپیید و اگر امکانش هست از شکم و پس قناریتون هم عکس بذارین
سلاماین قناری ماده رو کمتر از یک ماهه خریدم و با یک نر تو یک قفسنخیلی از نره سرحال تر بود و همش چپ و راست میپرید و آواز میخوند ولی امروز احساس میکنم مریضهوقتی رفتم به قفسش سر بزنم دیدم کف قفس به پشت افتاده و قدرت ایستادن رو پاهاشو ندارهیکم که پیشش نشستم از ترس پرید رو میله ولی پاهاش میلرزید
الانم ساعت 10 صبح گرفته خوابیدهیعنی اون قناری فروشه عوضی بهم قناری مریض داده یا من مریضش کردم؟چیکارش کنم؟
![]()
سلام من یه ماده قناری دارم که تو جفت بود اما با نر دعوا می کردند و نر به چشمش ضربه زده و یه
دو روز خون میومد و بند میومد من پماد تتراساکلین زدم بهش اما نمی دونم که از کجا بفهمم که کور میشه یا نه .؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.