خاک ریختم که ته قفس چوبی که ساختم بو فیبر هست رو خیلی کثیف نکنند... خدا رو شکر هم با چشم دیدم که اب خوردند هم اینکه دیدم ارزن خوردند
الان مشکلم این هست که لونه برای 2 جفت گذاشتم ایا میتونم لونه رو توش خرده چوب نجاری بریزم ؟ چون اصلا پنبه مخصوص لونه سازی رو ندارم...![]()
سلام دوستان من حدود یک ماه ونیم میشه که یک جفت فنچ خریداری کردم و در یک جای ثابت قرار دادم .
علیرغم اینکه چند بار شاهد جفت گیری این دو بودم و فنچ ماده حرکات خاصی رو از خودش نشون میده اما در طول این مدت حتی یکبار هم داخل لونه نرفتن و فنچ نر مدام در تلاش برای ساختن لونه با روزنامه ی کف قفس در بالای لونه ای که براشون قرار دادم .
میخواستم از دوستان سوال کنم که دلیل اینکه داخل لونه نمیرن و پس از چندین بار جفت گیری فنچ ماده اقدام به تخم گذاری نمیکنه چیه؟ (در ضمن این اولین باریه که میخواد تخم بگذاره.) بعدش برای تحریک به تخم گذاری چه کاری میتونم انجام بدم؟
پیشاپیش ممنون
از دوستان و اساتید محترم کسی نیست به سوال من جواب بده؟؟؟سلام دوستان من حدود یک ماه ونیم میشه که یک جفت فنچ خریداری کردم و در یک جای ثابت قرار دادم .
علیرغم اینکه چند بار شاهد جفت گیری این دو بودم و فنچ ماده حرکات خاصی رو از خودش نشون میده اما در طول این مدت حتی یکبار هم داخل لونه نرفتن و فنچ نر مدام در تلاش برای ساختن لونه با روزنامه ی کف قفس در بالای لونه ای که براشون قرار دادم .
میخواستم از دوستان سوال کنم که دلیل اینکه داخل لونه نمیرن و پس از چندین بار جفت گیری فنچ ماده اقدام به تخم گذاری نمیکنه چیه؟ (در ضمن این اولین باریه که میخواد تخم بگذاره.) بعدش برای تحریک به تخم گذاری چه کاری میتونم انجام بدم؟
پیشاپیش ممنون
دارم از انتظار می میرما!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
سلام
خیلی سادست ماده آمادگی نداره هنوز...یا بالغ نیست کامل و یا آماده نیست
برای صبر کنید و وقت بیشتری بهشون بدید . غذا های حاوی کلسیم و ویتامین d3 , غذای های حاوی ویتامین e و c
محیط کم نور هم میتونه تاثیر گذار باشه
موفق باشید
سلام در لانه کمی پنبه دانه بذار و وقتی دیدی که بی قراری میکنن { از علایم تخم گذاری } یکم پنبه دانه بریز کف قفس تا تشویق بشن برن تو لونهسلام من 6 تا فنچ دارم که توی 2 تا قفس قناری که به هم متصل کردم گذاشتم و 3 تا لونه مخصوص فنچ از این پلاستیکی ها هم تهیه کرده ام کف هر 3 لونه رو پنبه مخصوص لونه سازی از پرنده فروشی خریدم اما شنیدم میگن باید خودشون لونه سازی کنند با کاغذ و نخ و .... ایا توی لونه ها رو خالی کنم و بزارم خودشون لونه رو درست کنند یا ... ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من دوتا فنچ دارم که غیر ارزن و کمی سبزی هیچ چیز دیگه ای نمی خورند می خواهم بدانم چکار کنم تا غذاهای دیگری از جمله هویچ یا تخم مرغ یا ... را بخورند
ممنونم
سلام.بهتره چند ساعتی ظرف غذاشون رو برداری و بجای ارزن توی ظرف غذاشون هویج و سفیده تخم مرغ رنده شده بریزی.فقط کافیه دفعه اول امتحان کنن به مرور بهش عادت میکنن.
سلام دوستان میشه لطف بفرمایید و به من بگویید فنچ های من از چه نژادی هستند؟[IMG]desktop/1[/IMG]
[IMG]1[/IMG]
ممنون از جوبتون در آپلود سنتر عضو شدم امیدوارم این دفعه موفق شده باشم عکس رو نمایش بدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.