دوستان یعنی این اروانا 70 تومن میارزه ؟ سایزش هم که تقریبا بزرگه . راستی قیمت اروانا کوتوله سایز کوچک (کوچک ترین سایز) چنده؟
دوستان یعنی این اروانا 70 تومن میارزه ؟ سایزش هم که تقریبا بزرگه . راستی قیمت اروانا کوتوله سایز کوچک (کوچک ترین سایز) چنده؟
سلام عكسي اين جا نيست. !!!!
اين جا رو نگاه كن!! http://www.parsipet.ir/thread13094.html
موفق باشي.
البته اپلود سنتر فروم خرابه از جاي ديگه اپلود كن.![]()
منظورم عکس پست قبلیم بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان با اروانا چه ماهی ای رو میشه با اروانا نگهداشت؟ که مشکلی برای اروانا از قبیل افتادگی چشم پیش نیاید.
اسکار .. سفره ماهی .. ردتیل .. پرت سایز بزرگ ( نژاد قرمز خونی ) .. اما به نظر من این مشکل بیشتر زمانی پیش میاد که
ماهیانی که میان آب شنا میکنند و با سرعت زیادی اینور و اونور میرن بوجود میاد .. مثل پنگوسیوس ( پنگوسی ) ..
اگه سایزش بالای 35 سانت باشه بله میارزه .. قیمت ماهی خیلی بالا رفته ..
آروانا کوتول هم خیلی کم شده تو این 1 ساله تو بازار .. سایزهای ریزش که قدیم 30 تومان بود الان 55 60 به فروش میرسه ..
من ماهی قزل الا رو به جای کیلکا بهتون پیشنهاد میدم .. من میزاشتم تو فریزر یخ میزد بعد با چاقو میبریدم بهش میدادم ..راستی دوستانی که اروانا سیلور دارن در مورد تغذیه این حیوان زیاد وسواس به خرج ندهید چون ماهی هست که تا 15 روز گرسنگی رو تحمل می کنه به
شرطی که شما خوب به ان در غذا دادن دقت کنید من همیشه موقع مسافرت 2 هفته قبل از حرکت فاصله تایم وعده غذای ان رو بیشتر بیشتر می کردم
از هر غذای هم میخوره من حتی پای مرغ و گردن مرغ هم می دادم وعده غذای ماهی من در یک ماه شامل
پای مرغ و گردن مرغ ،میگو خشک،میگو،دل مرغ،دل شتر،ماهی کیلیکا و غذاهای مخصوص اروانا و به خوبی تا 90 سانت هم رشد کرد تا اینکه به .... دادمش.
تو رشد آروانا هم واقعا مشهود بود تاثیرش دوست عزیز ..
میگو خشک کیفیت خیلی پایینی از نظر مکمل غذایی داره .. البته اگه از نوع خوب و مرغوب باشه موضوع فرق میکنه ..
پای مرغ هم امتحان نکردم همینطور گردن .. چرا اینا ؟ مثلا سینه مرغ که خیلی رایج تره ..
افتادگی چشم اروانا خوب میشه؟همشون با بالا رفتن سنشون افتادگی چشم پیدا می کنند؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.