ای جان قیافه فوضولشو ببین
ادم دلش میخواد این فسقلیارو درسته قورت بده
انشالا سالهای سال در کنار هم شاد باشید
ای جان قیافه فوضولشو ببین
ادم دلش میخواد این فسقلیارو درسته قورت بده
انشالا سالهای سال در کنار هم شاد باشید
به به
گل بود به سبزه نیز اراسته شد
چه میکنی با این همه دردسر بچه داری تو این تورم بالا
خدا خیرت بده
این بچه های خوشگل هم سالهای سال در کنارشون شاد باشی
باجی هاتم اماده اند به فکر لونه و ... باش براشون
سلام دوست عزیز جوجه اردکت مبارک باشه
تا جایی که من اطلاع دارم اردک باید تو یک محیطی نگهداری بشه که همواره کنارش آب (مخصوصا اگه جوی آب باشه که بسیار عالی) باشه تا توی آن آب به قول معروف آب بازی کنه
ندیدم بدون آب کسی نگهش داره... غذاشم تا جایی که من دیدم نون خشک رو خیس میکنن بهشون میدنو اوناهم با جونو دل میخورن
موفق باشی
اردک خیلی زیبایی دارید.
محل نگهداری چون جوجست یه جا باشه که تنها نباشه تا گربه بگیره. یه جای کوچیک درست کنید و اگه میتونید یکی دیگه بگیرید که با هم باشند.
روزی هم 1 ساعت بیاند آفتاب بخورند عالیه.
تغذیه اردک نون خشک خیس خورده همراه با سبوس را قاطی کنید و در اختیارش بذارید.
حتما حتما براشون یه ظرف بذارید تا شنا کنند.
بازم سوالی بود در خدمتم.
ولی لطفا در این قسمت سوالاتون و بپرسید.
http://www.parsipet.ir/thread24863-9.html#post243648
سلام.الان که زمستونه.ولی وقتی هوا گرم شد حتما ببرینش فضای باز.خرابکاریش خیلی زیاده و خونه ناجور بومی گیره.غذاش هم که دوستان گفتن.واسه شنا و آب بازیش هم یه تشت آب کافیه فعلا
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام اردک کلا کثیف کاریش زیاده بوی خیلی بدی هم میده تو اپارتمان خیلی سخته ازش نگهداری بشه یکی از فامیلا چند سال پیش چنتا اردک خریده بود کل خونه بو میداد اصلا نمیشه رفت خونشون تو حیاط تو حوضچه ازشون نگهداری میکرد لی بعد چند هفته به دلیل بوی خیلی بدشون اونارو واگذار کرد
چه جوجه اردک خوشگلی
بهتر بود دوتا میخریدین چون تکی اینقدر جیک جیک میکنه که سر آدمو میبره.
خیلی هم تو آب نزارینش چون جوجست براش خوب نیست خیلی تو آب باشه.
اگه باعچه دارین که خیلی خوبه زیر پاشو نم کنید ولش کنید تو باغچه.آخرین جوجه اردکم عاشق کرم بود .کرم رو تو کمتر از 3ثانیه قورت میداد
غذا هم براش نون تکه تکه میکردم تو آب میخورد.هندونه هم خیلی دوست داشت.غذای جوجه رنگی که تو بازار هست هم میتونین استفاده کنید.بزرگتر که شد میتونین بهش برنج آب کشیده شده هم بدین.کلا بالغ ها همه چیز خوارن به هیچ چیز رحم نمی کنن.
موفق باشین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.