سلام دوست عزیز
به نظر من سیستم ای تی اس رو راه بنداز ...البته قبلش سیفون بزن و تست بزن احتمالا نیتراتت بیاد پایین
و اگه میتونی مدیای داخل سامپت رو به جای نخودی مدیای های با کیفیت تر بزار ...
انشالله مشکلت حل بشه
سلام دوست عزیز
به نظر من سیستم ای تی اس رو راه بنداز ...البته قبلش سیفون بزن و تست بزن احتمالا نیتراتت بیاد پایین
و اگه میتونی مدیای داخل سامپت رو به جای نخودی مدیای های با کیفیت تر بزار ...
انشالله مشکلت حل بشه
یک بسته algone بگیر به مرور بسته ها رو در سامپ بنداز نیتراتت میاد پایین بعد با رفریجوم کنترلش کن اگه فضای رفریجوم هم نداری از nitrate EX استفاده کن
سلام
یک راس دراگون دارم که بزرگ شده و می خوام بگیرمش یا بکشمش قفس گذاشتم اصلا نرفت داخل غذا ندادم کل هرمیتا و میگو کلینرم رو خورد
یک بار دیگه میگو خریدم اونم خورد در کل هر ماهی اضافه می کنم نابود می کند.
با سیخ کل شن های محل خوابشو رو زیر رو رو کردم که بمیره ولی هیچ
راهنمایییییییییییی
لطفا این کار رو رو نکنید!!!!
اون حیوون با شما خصومتی نداره و غذای طبیعیش رو داره میخوره قبل از اینکه بخریدش باید میدونستید رفتارشو.
حالا اصلا اشکالی نداره یه تله با بطری درست کنید بهترین شیوه ی گرفتن رس هستش همیشه هم موثره میگو داخلش بزارید یکمی هم وقت بزارید حتما به دام میفته
![]()
سلام
الان داشتم شیشه تانک رو پاک می کردم متوجه یکسری تخم شدم که اسلاریس ها دارن اطرافشون حرکت می کنند و اجازه نمی دن هیچ ماهی نزدیک بشه عکس رو هم گذاشتم
به نظر دوستان چه کاری باید انجام بدهم
با تشکر
تو عکس که زیاد مشخص نیست اما ممکنه بچه دلقک باشه
بهتره از تانک خارج کنید چون بعد مردن رو شرایط تانک تاثیر میزاره
ممنون از راهنماییتون.....
ایا امکان بزرگ کردن اینها هست؟
مهمترین بخش نگه داشتن بچه دلقک روتیفر که غذای اونارو تشکیل میده هست که متاسفانه تو ایران مثل خارج در دسترس همه نیست و فقط یه عده که کارشون این هست اونو دارن و کشت میکنند و اصلا علاقه ای به فروختن اون ندارن به دلیل ترس از اینکه این قضیه پخش شه بین همه اصطلاحا میخوان انحصاری باشه
اما فکر میکنم از شیلات میتونید تهیه کنید اما خود نگهداری از روتیفر و زنده نگه داشتن اون هم یه بحث هست
اگه روتیفر تهیه کنید بله میشه با ساخت تانک برای بزرگ کردنشون این کارو کرد البته به این سری از تخما ک نمیرسه انشالله اگه روتیفر پیدا کردین برای دفعه بعد که تخم گذاشتن
یکی از راههای تشویق کردن جفت به تخم ریزی تنظیم بودن زمان روشنایی و تغذیه زیاد و متنوع اونها هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)