سلام
دلم نیامد از این کبوتر با وفا که تا زنده بود هر جا رفت به خونه برگشت عکسی نذارم. متاسفانه فقط همین یه عکس را از کبو تر های خودم دارم. البته یه سری عکس از کبوتر های اینجا می گیرم و در قسمتبرخی از نژادهای کبوتر که اقای فلاح فرمودند قرار میدهم.
بابت کیفیت کم عکس که به خاطرقدیمی بودن است عذر خواهی میکنم.
![]()
سلام خدمت همه ی دوستان عزیزی که در کار نگهداری از کبوتر بودن یا هستن.توصیه میکنم حالا که عزیزان چند نفری هستن که کبوتر دارن هرکدوم یک تاپیک مجزا باز کنن و کبوترهاشون رو با ذکر مشخصات کامل معرفی کنن تا هم موندگار بشه و هم مشخص بشه هر کبوتر متعلق به کی بوده.ممنون
ویرایش توسط اسکندری : 21st July 2014 در ساعت 01:10 PM
سلام
آقای اسکندری این عکس هایی که جناب فلاح فرمودند در قسمت " برخی از نژادهای کبوتر" قرار بدین هم در این تاپیک ها که شما فرمودیید قرار بدهم؟
با تشکر
جناب اسکندری ببخشید زیاد سوال می پرسم. میشه تاپیکی مثلا به اسم " معرفی برخی نژاد های کبوتر " ایجاد کرد و عکس یه سری کبوتر را قرار بدهم؟
دوست ندارم عکس کبوتر دوستان و آشنایانم را تهیه کنم و در تاپیک شخصی خودم قرار بدهم.
با تشکر
با تشکر از شما
منظورتون تاپیک"برخی از نژادهای کبوتر"است که قبلا خود اقای فلاح فرمودند؟ این تاپیک را خوانده ام و هیچ کدام از این نژادهایی که می خواهم قرار بدهم را ندارد.
حالا اگه اجازه هست امر کنید تا عکس ها را انجا قرار بدهم؟
ویرایش توسط SAE!D : 21st July 2014 در ساعت 11:46 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)