یعنی من کور رنگی گرفتم؟؟!!!!!!!!؟
این چیه پس! :/
یعنی من کور رنگی گرفتم؟؟!!!!!!!!؟
این چیه پس! :/
سلام شایان جان
تانک جدید مبارک امیدوارم لذتش ببریفقط دو مورد بهتر بود میزاشتی اب تانکت از کدری در بیاد بعد ماهیارو انتقال می دادی
دوم طول و عرض تانکت خوبه فقط ارتفاع رو خیلی کم در نظر گرفتی ارتفاع بیشتر برای دیسکس واقعا زیبایی و نشاط در این ماهی رو افزایش میده
در کل خیلی زیباست مبارک باشه
نسرین خانم این سفید نیست همون کبالتی هست که خود شایان ذکر کرد یعنی ابی هست بدنش که توی عکس اینجوری به نظر میاد
سلام شایان جان
خیلی زیبا و سادست
مبارک
موفق باشی
سلام سعید جان مرسی خیلی ممنون آب تانک دیگه خیلی هول هولکی شد بنده خدا هارو گذاشته بودم تو یه سطل که اصلا جاشون خوب نبود بعد ازیک روز آب گیری تانک ماهیارو وارد آک کردم.سلام شایان جان
تانک جدید مبارک امیدوارم لذتش ببریفقط دو مورد بهتر بود میزاشتی اب تانکت از کدری در بیاد بعد ماهیارو انتقال می دادی
دوم طول و عرض تانکت خوبه فقط ارتفاع رو خیلی کم در نظر گرفتی ارتفاع بیشتر برای دیسکس واقعا زیبایی و نشاط در این ماهی رو افزایش میده
در کل خیلی زیباست مبارک باشه
نسرین خانم این سفید نیست همون کبالتی هست که خود شایان ذکر کرد یعنی ابی هست بدنش که توی عکس اینجوری به نظر میاد
کدریش هم الان یزره بهتر شده.
حق با شماست باید ارتفاعو بیشتر میگرفتم ولی چون شیشرو داشتم و شیش میل هم بود ترسیدم ارتفاعو بیشتر بگیرم آک بشکنه .
یه روز بعد از آب گیری.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.