درست میگید بعضیاشون اعصاب ندارن دایی من قبل از این یه دونه مینا داشتند من از ترسم همیشه با عنیک آفتابی بودم تو خونشوناما این یکی خیلی ترسو هستش
![]()
چرا دیگه چیزی نمیزارید تو این تاپیک خسته شــــــــــــــــــــــــ ــدید
- تبریک میگم ، طوطی فوق االعاده ای داری ، منم چند سال پیش ملنگو داشتم
- پرنده های باهوش ، شیطون و بسیااار کنجکاوی هستن
- عکس هاشو دیدم ، کلی شاد شدم ، ممنون ازت عزیزم
سلام
چند وقتی خیلی درگیر شدم واسه همین کمرنگ شدم
اما الانم یه مشکلی ایجاد شده فندق شدیدا داره پر ریزی میکنه کلی پرهای ریز و درشت میریزه اما از لحاظ شیطنت یا کارهای دیگه اصلا عوض نشده خیلی نگرانم ممکن به خاطر گرما باشه یا بیمار باشه
راستی چند باری هم دیدم که پرهای بزرگش که کنده میشه اونها رو میجوه لطفا راه حل این مشکل بهم بگید![]()
سلام
چند وقتی خیلی درگیر شدم واسه همین کمرنگ شدم
اما الانم یه مشکلی ایجاد شده فندق شدیدا داره پر ریزی میکنه کلی پرهای ریز و درشت میریزه اما از لحاظ شیطنت یا کارهای دیگه اصلا عوض نشده خیلی نگرانم ممکن به خاطر گرما باشه یا بیمار باشه
راستی چند باری هم دیدم که پرهای بزرگش که کنده میشه اونها رو میجوه لطفا راه حل این مشکل بهم بگید
سلام عزیز
ایشالا درگیریات تموم بشه و حسابی پررنگ بشی
نگران نباش توی پر ریزی هست
اجازه نده با ساقه پرای کنده شدش بازی کنه
ممنون از پاسختون
منم همین فکر کردم چون هیچ تغییر دیگه ای نداشته
همون اندازه قبل داره پدرمون و در میاره کلا دعوا هم بهش کارساز نیست نه ناراحت میشه نه به رو خودش میاره کاری بخواد انجام بده عمرا یادش بره انقدر میره میاد تا انجام بشه![]()
سلام بعد از مدتها
این فندق خان ما به خاطر یه سری مشکلات از خونه ما رفته و دیگه خونه مادر بزرگش میمونه و ما اخر هفته ها میبینیمش
کلی بزرگ شده و کلی کارا ی جدید یاد گرفته
اما همونقدرم لوس و از خود راضی شده
اما ما خیلی دلمون تنگ میشه واسش ولی خوب بچم خیلی با معرفت و اندازه قبل دوستم داره و از سر و کول من بالا میره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.