سلام آقای نوروزی ببخشید این سوال رو اینجا ازتون می پرسم لطفا آدرس جایی که ماهی خریدید رو لطف کنید من همه جای مشهد رو گشتم آبشور نداشتن دیگه موندم از کجا ماهی آبشور تهیه کنم با تشکر
سلام آقای نوروزی ببخشید این سوال رو اینجا ازتون می پرسم لطفا آدرس جایی که ماهی خریدید رو لطف کنید من همه جای مشهد رو گشتم آبشور نداشتن دیگه موندم از کجا ماهی آبشور تهیه کنم با تشکر
سلام
مشهد چند جا داره
اول فلکه توحید آکواریوم صدف
دوم الماس شرق طبقه چهارم آقای مقدم (فقط آب شور داره)
سوم آقای نقیب بلوار پیروزی 74 بلوار حافظ یا حافظیه زیر زمین مسجد امام حسین
تو بلوار صیاد هم فروشگاه خلیج فارس بود که دو تا شریک ازهم جدا شدن و یکیشون تو بلوار وکیل آباد رفته و دقیقا نمیدونم کجاست
سلام دوستان
سامپ من رو نگاه کنید :
همونطوریکه میبینید از هیچ گونه مدیایی استفاده نکردم دوباره میگم از هیچی حتی یه دونه بیوبال و یا مدیای دیگه ای
هفده روزه تانک آبگیری شده و آمونیاک صفر و نیتریت صفر و نیترات 15 و فسفات 0.25
چون بودجه فاز اول تموم شد و میخوم اسکیمر جی ان اس بگیریم و سیستم بدون اسکیمر نمیشد از آقای مقدم یه اسکیمر بدون واتر پمپ به امانت گرفتم و یه واترپمپ 2500 دایمکس که از قبل داشتم در قسمت ورودیش یه سنگ هوا گذاشتم و فعلا موقتی داره کار میکنه و خیلی عالی هم جواب داده و فقط با مکش هوا به داخل واتر پمپ یه مقدار صدا تولید میکنه
![]()
واترپمپ هم آقای مرادی برام فرستاد یه مدل چینیه که سفارش اروپاست واقعا بی صدا و پرقدرته 5000 لیتر در ثانیه در ارتفاع یه متری دبی داره
![]()
سلام آقای نوروزی
شما به جای مدیا از چی استفاده کردین؟ یه توضیحی بدین ممنون میشم
سیستم نور هم فعلا یه مهتابی جی بی ال داشتم گذاشتم و با یه صورتی که از تانک گیاهی بود روشنه که فعلا چون ریف ندارم کفایت میکنه البته سیستم متال هم روش نصبه ولی متالش 6500 کلوینه که روشنش نمیکنم
منظورم از این پست اینه که زیاد آب شور رو سخت نگیرید ، میشه با بودجه ای که دارید کار رو شروع کنید و کم کم سیستم رو کامل کنید
ماهی هم دوتا شاه بلنی و یه بلنی دورنگ و یه بلنی زرد
یه نئون دورنگ
یه فرشته بای کالر دارم
و اول کار به خاطر افت شدید kh و در پیامد اون افت ph و نبودم در مشهد یه مقدار تلفات دادم که خیلی متاثر شدم که مرگ دوتاشون بر اثر بی احتیاتی خودم بود متاسفانه
در ابتدا فکر کردم سیکل به هم خورده و چون تستر هنوز نخریده بودم و بعد بردن آب و تست متوجه افت kh شدم و از دیشب دارم alklin 8.3 اضافه میکنم و هنوز سختی روی حدود 7 هستش
غذا هم یه سری کامل اوشن گرفتم که تنوع غذایی رو رعایت کنم و وقتی مشهدم روزی حداقل دوبار غذا میدم
بعنی از روز اول راه اندازی نیازی به مدیا نیست؟ یا اینکه باید بگزاریم وقتی تانک جا افتاد حذفش بکنیم
ممنون
یه نکته دیگه هم بگم که دفعه قبل خودم رعایت نکردم و این بار رعایت کردم (با کمک آقای مرادی ) ، برای سطح زیرین لایوراکها از سنگ مرده استفاده کردم و فقط رویی ها لایوراکن که کلی در هذینه صرفه جویی شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)