مرسی سپیده خانم.....لطف کردید از تاپیک دیدن کردید
کامی کاسکو خیلی خیلی خوبی بود ولی حیف نیتونم از 2 تا طوطی نگهداری کنم
شادی رو هم مال خودتون بدونید
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه شادی از بین ما رفت
با توجه به این که هر کاری از دستم بر میومد از روز اولی که وارد منزل بنده شد برای درمانش انجام دادم ولی به دلیل مشکل ویروسی و میکروبی و دلیل مهمترش عدم وجود دامپزشک کار بلد در ایران نتونستیم کاری براش انجام بدیم چند روز پیش مرد.
از اونجایی که سعی کردم منطقی با قضیه برخورد کنم و دیدن قفس خالی شادی برام قابل درک و تحمل نبود امروز یک عروس لوتینو تازه دون خور شده خریدم که اسمش رو گذاشتم جیمی.
به زودی عکسهای جیمی رو براتون میزارم
با عرض سلام وادببا سلام خدمت دوستان
متاسفانه شادی از بین ما رفت
با توجه به این که هر کاری از دستم بر میومد از روز اولی که وارد منزل بنده شد برای درمانش انجام دادم ولی به دلیل مشکل ویروسی و میکروبی و دلیل مهمترش عدم وجود دامپزشک کار بلد در ایران نتونستیم کاری براش انجام بدیم چند روز پیش مرد.
از اونجایی که سعی کردم منطقی با قضیه برخورد کنم و دیدن قفس خالی شادی برام قابل درک و تحمل نبود امروز یک عروس لوتینو تازه دون خور شده خریدم که اسمش رو گذاشتم جیمی.
به زودی عکسهای جیمی رو براتون میزارم
آقا بهزاد عزیز واقعا متاسف شدم بله میدونم واقعا چی می فرمایید من
هم یک دفعه یکی طوطی هامو از دست دادم هیچ وقت یادم نمیره
واقعا خیلی سخته .....
اما خوب کاری کردید حداقل اینطوری تسکینی میشه.
منتظر عکسهای زیبا شما از عروس خوشگلتون هستیم.
موفق باشی
سلام . بازم تسلیت میگم برای از دست دادن شادی و امیدوارم هیچوقت شاهد مرگ طوطی هاتون نباشید
ورود طوطی جدید به منزلتون رو هم تبریک میگم . ایشالا همشه سالم و سرحال باشه .
منتظر عکسهای زیبای جیمی هستیم
با سلام
جناب وکیلی متاسفم برای از دست دادن شادی انشاالله عروس جدید جاشو براتون پر کنه
سلام جناب آقای وکیلی . واقعا بهتون تسلیت میگم غم از دست دادن همچین عزیزایی واقعا سخته . امیدوارم زندگی خوب و خوشی در کنار عروس هلندیتون داشته باشید . از شکست ها باید درس گرفت و امیدوارم بهترین تجربه هارو کسب کرده باشید . موفق باشید یاعلی
ممنون از دوستان عزیز.......ان شالله باقی عمر شادی باشه برای طوطی های عزیزتون
اینم عکس جیمی جان
ماشالله فراموش نشه
![]()
سلام.ماشالا عکس نیم رخ بسیار زیبا و هنرمندانه ای هست.امیدوارم سال های سال در کنار هم شاد باشید
بابت از دست دادن کاسکوتون هم واقعا متاسف شدم.موفق باشید![]()
ممنونم جناب اسکندری عزیز
شادی اسم اکلکتوس ماده من بود که معرفیش کرده بودم،کاسکو نبود
ممنونم
چشم به روی چشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.