ماشالله کلا پرنده ها تو این خونه هستن.نمیتونم بگم کدوما خوشگلا یکی از یکی بهتر![]()
ماشالله کلا پرنده ها تو این خونه هستن.نمیتونم بگم کدوما خوشگلا یکی از یکی بهتر![]()
خیلی خیلی ناااااااااااااااااااااااا ااااااااااازن![]()
جدن مجذوب پرنده های زیباتون شدم ممنون
سلام و تشکر از عزیزانی که نظر دادند بنده 28 اسفند مسافرت رفتم و 5 فروردین اومدم به عروسا سر زدم و ابشون رو تعویض کردم و بهشون دون جدید دادم و باز رفتم مسافرت تا 14 فروردین که باز اومدم
1 جفت عروس خاکستری دارم که لونه ندارند و یه جورایی تو استراحت هستند
1 جفت هم که دارم اگر یادتون باشه بعد از 5 تا تخم اول یه سری دیگه 3 تخم گذاشت که هر 3 تا هم جوجه شده اند و نوروز امسال رو جوجه داشتند 2 تا وجه ها خاکستری شدن و یکی هم گلباقالی هست که عکسای جوه ها رو میتونید ببینید
![]()
سلام مبارکه.
چه جالب که جوجه ی گلباقالی دادن.فکر نمیکردم اینطوری شه.
جفت جدید نگرفتی؟
با سلام
امروز 3 جوجه رو از لونه خارج کردم که سرنگی بزرگ کنم...
نمیدونم چی شد دفعه دوم که اومدم غذا بدم جوجه اول گلباقالی رو خار کردم بهش غذا بدم رفتم برای کاری و اومدم اصلا ندیدم جوجه رو نمیدونم پام کجاش اومد و جوجه مرد.... از گوشش خون اومد... این دومین جوجه هست که پام میاد روش و میمیره اولی رو 29-11-90 اولین جوجه عروسی بود که خریده بودم و دستی بود رو اینطوری پام اومد روش و کشته شد...
این جوجه گلباقالی که تو این 8 تا جوجه ای که این جفت بهم دادن همه خاکستری بودن این یکی گلباقالی شد که این اتفاق براش افتاد....
![]()
ای بابا...با سلام
امروز 3 جوجه رو از لونه خارج کردم که سرنگی بزرگ کنم...
نمیدونم چی شد دفعه دوم که اومدم غذا بدم جوجه اول گلباقالی رو خار کردم بهش غذا بدم رفتم برای کاری و اومدم اصلا ندیدم جوجه رو نمیدونم پام کجاش اومد و جوجه مرد.... از گوشش خون اومد... این دومین جوجه هست که پام میاد روش و میمیره اولی رو 29-11-90 اولین جوجه عروسی بود که خریده بودم و دستی بود رو اینطوری پام اومد روش و کشته شد...
این جوجه گلباقالی که تو این 8 تا جوجه ای که این جفت بهم دادن همه خاکستری بودن این یکی گلباقالی شد که این اتفاق براش افتاد....
متاسفم...
مگه جوجه هات رو تو خونه آزاد میذاری ؟؟؟مگه تو قفس نمیذاری؟
هروقت خواستی غذا بدی دونه دونه بیار بیرون که اینطوری نشه
تو لونه جدا میزارم جوجه ها رو....
دونه دونه میاوردم بیرون اوردم اینو بیرون رفتم برای کاری برگشتم 10 ثانیه بعد اصلا ندیدمش... خیلی خیلی اروم هم پام اومد روش بعدا فهمیدم چیزی زیر پام بوده.... یه جورایی عین بچه ها شدم تو خونه راه میرن جلو پاشون رو نمیبینن شده حکایت من.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.