عصبانی کدومهاستاد نمیخواستم عصبانی تون کنم حساب خاصی نیست بحث آمونیاک یک طرف قضیه هست و شرایط اب با توجه به اینکه حداقل 5تا6دفعه باید غذا بدید یک طرف و هورمون ضد رشدی که فرمودید طرف دیگر و سایر موارد تو فارم ها حتی تا 4بار هم تعویض دارند.کمی هم بالاخره یکی از تفریحات من همین سایز کردن هست و تو این سالها به این نتیجه رسیدم به هر حالاخه چرا دنیا به این خوبی دیسکس به این قشنگی...
اخه هزینه اب رو چیکار کنم در روز 300 لیتر در یه قبض دو ماهه میشه 18000 لیتر سر به فلک میزنه خودتون هم تانک ها رو 100% سیفون میکنید؟ هزینه ابتون زیاد نمیشه؟
استاد یک روز آقای فائقی نژاد حرف قشنگی زدند و اون اینکه دیسکس داری هزینه داره و باید هزینه اش رو پرداخت
بله من تا یک سن خاصی از دیسکس ها هرروز 100% سیفون داشتم و دارم
ممنون از بابک عزیز اتفاقا من پیگیر این هزینه اب شدم به این نتیجه رسیدم
هزینه اش زیاد هم نمیشه
پاینده و شاد باشید
مهدی
سلام خدمت دوستان میخوام تعداد 60عدد بچه دیسکس که اندازه یک بند انگشت (1سانت)هستن سایز کنم به نظر شما این تعداد دیسکس رو تو چه حجمی از آب نگهداری و روزی چند درصد سیفون کنم ؟ آیا این کار به صرفه است ؟به ریسکش می ارزه؟ در این سایز (1سانت)به غیر از آرتمیا چه تغذیه ای برای سریعتر شدن رشدشون مناسبه؟
سلام ..سلام خدمت دوستان میخوام تعداد 60عدد بچه دیسکس که اندازه یک بند انگشت (1سانت)هستن سایز کنم به نظر شما این تعداد دیسکس رو تو چه حجمی از آب نگهداری و روزی چند درصد سیفون کنم ؟ آیا این کار به صرفه است ؟به ریسکش می ارزه؟ در این سایز (1سانت)به غیر از آرتمیا چه تغذیه ای برای سریعتر شدن رشدشون مناسبه؟
100 الی 120 لیتر واسشون کافیه ... هیچ غذایی مثل آرتمیا ماهی رو سایز نمیکنه ... علی الخصوص در این سایز ...
220 لیتر آبسلام خدمت دوستان میخوام تعداد 60عدد بچه دیسکس که اندازه یک بند انگشت (1سانت)هستن سایز کنم به نظر شما این تعداد دیسکس رو تو چه حجمی از آب نگهداری و روزی چند درصد سیفون کنم ؟ آیا این کار به صرفه است ؟به ریسکش می ارزه؟ در این سایز (1سانت)به غیر از آرتمیا چه تغذیه ای برای سریعتر شدن رشدشون مناسبه؟
روزی ۶-۷ بار غذا دهی با رعایت اعتدال و تنوع در غذای دیسکس ها و حد اقل ۲ بار تعویض آب ۱۰۰٪ . اگر تانک کوچک تره (توصیه نمیکنم) سیفون باید بالای ۳ بار در روز باشه و در غیر این صورت دیسکس ها رشد کمتری خواهند کرد
تانک200لیتر میباشد
منظور از تنوع غذایی یعنی میتونم غذای خشک و میکس دل بهشون بدم؟
سلام
خدمت استاتید محترم عرض کنم که تعداد انگشت شماری از بچه دیسکسام(35روزه هستن)روی کف تانک به پهلو میخوابن
غذاهم میخورن خوب شنا میکنن ولی نمیدونم چرا این حالتو از خودشون در میارن؟به محض اینکه با یه چیزی لمسشون میکنی دوباره بلند میشن
تعدادی هم آبششهاشون قرمز و خیلی بازه ...
با تشکر
سلام
دوستان بهترین زمان برای سیفون چه وقتی هست؟ بعد از اخرین وعده غذایی یا هر موقعی میتونه باشه؟
اینم یه عکس از سیفون مکانیکی به همین راحتی.....
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.