اینم جدید ترین عضو تانک و اولین عضو رف که زحمتشو اقا مصطفی گل کشیدن و شرمنده کردن امروز همینجا ازشون تشکر میکنم
گیاه انگوری
![]()
و تانک بعد از چسبوندن بکگراند که خودم خیلی خوشم اومده
![]()
سلام
عضو جدید تانک از ماهیران گرفتم 14 البته 16 میگفت!
راس زرد
البته فکر کنم نئون دو رنگم خیلی خوشحال نیست!
دوستان عزیز توی نواب امروز 9-10 تا گابی اسلیپر سر طلایی دیدم قیمت 20-25
مبارک باشه گابی اسلیپر ماهی خیلی خوبی است ولی یک عادت بد داره که ماسه ها رو روی ریف ها می پاشه
سلام دوستان
اگر امکانش هست در مورد خرید ماهی راهنماییم کنید که چه ماهی با چه ترتیبی بخرم که هم تنوع تانک خوب باشه هم مشکلی پیش نیاد از همه ماهیام خوشم میاد
مثلا یه لیست 15 تایی و اینکه کی بخرم با توجه به حساسیت
ممنون
سلام
خرید ماهی خوب یه مقداری سلیقه ای هستش و نمیهش یه لیست داد که همینا تهیه بشه
ولی خوب از ماهی های مقاوم تر شروع بفرمایید و بعد کم کم که تانکتون بهتر جا افتاد برید سراغ ماهی های دیگه
مثلا از دلقک ها شروع کنید با این اولویت که دلقک های آروم تر رو زود تر و با سایز بزرگتر بگیرید بعد برید سراغ دلقک های یه مقدار شرور تر با سایز کوچیک تر
از خونواده ی جراح ها هم میتونید برید مثلا سراغ جراح بادبانی که هم زیباس هم مقاوم هستش نسبت به سفیدک ( چون اکثر جراح ها با سفیدک زیاد دست و پنجه نرم می کنند ) البته چراح زرد هم نسبتا مقاومه ولی خوب با توجه به قیمتش معمولا بیشتر راغب هستند بعدا که شرایط ایده ال تر شد برن سراغش
خونوداه ی بلنی ها و گابی ها هم برای ماه های اول خرید گذینه های خوبی هستن
البته خیلی ماهی های دیگه هم هستن که بعد از اینا میتونید برید سراغشون مثل فاکس فیش ، فرشته کرال بیوتی و رس زرد و... که این دیگه بستگی به سلیقه شما داره و امکانات تانکتون
ظاهرا یکسری اتفاقات خوب توی تانک داره میوفته اول اینکه یه سری لکه های سبز داره درست میشه هم توی تانک هم رف
دوم یه سری سخت پوست خیلی ریز از دیشب روی دیواره های رفم راه میرن که تعدادم کم نیست
اتفاقه خوبیه دیگه نه؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.