سلام
بهترین شوری سنج موجود در بازار شوری سنج نوری شرکت مارین سورس هست.قیمتش هم 170 هزار تومان
بعد از اون شوری سنج عقربه ای کورالایف با قیمت 50 هزار تومان
البته این شوری سنج های عقربه ای به هیچ عنوان به پای شوری سنج های نوری نمیرسن و ممکنه خطا داشته باشن.در واقع همه ی شوری سنج های کورالایف مثل هم نیستن
از یه طرف شوری سنج نوری فقط مارین سورس توی بازار ایران خوبه
با این حال من یدونه شوری سنج عقربه ای کورالایف دارم که به دردم نمیخوره و البته با شوری سنج نوری مارین سورس مقایسش کردم کاملا برابر بودن.اگه خواستین میدمش به شما(رایگان)
آیا باید آکواریوم آبشور رو مثل آب شیرین سیفون کرد یا نیاز نداره ؟
در ضمن لامپ ها و دستگاه های دیگر هم باید شبانه روزی روشن باشه ؟
سلام .
اگه میشه در مورد ساخت سامپ منو راهنمایی کنید که خانه هاش باید چند تا باشه و اندازش چقدر باشه ؟
در ضمن در مورد لامپ های آکواریوم آبشور هم توضیحی بدید که باید چند کلوین باشه و آیا میشه از لامپهای معمولی هم استفاده کرد ؟
سلام دوست عزیز
در مورد سامپ که بهتره تو بخش خودش این سوالو مطرح کنی تا من و دیگر دوستان بهتون کمک کنن.
اینم لینکش:
ساخت انواع تانک و سامپ های آب شور
در مورد نور هم بستگی به بودجتون داره و بهتره حتما ارتفاع تانکتون رو از 60 سانت بیشتر نگیری که هم دسترسی به ته تانک بهتره و هم برای نور به مشکل نمیخوری میتونی هم ار مهتابی و هم متال استفاده کنی.در ضمن لامپهای معمولی به هیچ عنوان برای آب شور مناسب نیست!!
در مورد ال ای دی هم که مشخصه ال ای دی های خوب بالای 3-4 میلیون قیمت دارن مثل orphek و یا radion.
ویرایش توسط clownfish : 3rd September 2014 در ساعت 03:05 PM
سلام .
قیمت این دو نوع لامپ که یکیش ال ای دی هستش و اون یکی فکر کنم متال در حال حاضر چند تومنه .
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)