کسی پاسخ منو نمیده ؟
سلام دوستان ، چندسالی هست که دوست دارم خوکچه بگیرم
ولی بخاطر ترس از قر زدن خانواده به خاطر ادرارش نمیگیرم
راه حلی داره ؟
و ادرارش ین به قدری هستش که زیاد باشه و راه بیفته و خلاصه میشه تو اتاق ازشون نگهداری کرد ؟از این یونجه های مخصوص استفاده کنیم چی ؟
ممنون پیشاپیش
سلامسلام/حق با شما بود الان رام تر شده و نمیترسه/ ولی همچنان پلت و تشویقی نمیخوره/ فقط میوه و سبزی میخوره که اونم جای پلت رو نمیگیره/باید چکار کنم؟![]()
به مرور بهتر هم میشه و شما میتونید بهش ترفند و حقه یاد بدید
میتونین یکم سبزی رو خورد کنید و بریزید رو پلتش و کم کم به سمت اونا سوقش بدید
یه راه دیگه اینکه یروز بهش هیچی ندید و فقط پلت رو بزارید تو قفسش مجبور میشه بخوره
چون نمیدونه چیه سمتش نمیره
سلامکسی پاسخ منو نمیده ؟خوکچه
سلام دوستان ، چندسالی هست که دوست دارمبگیرم
راه حلی داره ؟
و ادرارش ین به قدری هستش که زیاد باشه و راه بیفته و خلاصه میشه تو اتاق ازشون نگهداری کرد ؟از این یونجه های مخصوص استفاده کنیم چی ؟
ممنون پیشاپیش
دوست عزیز ادرار هر حیوونی بو داره!
نمی تونیم بخاطرش یه غذا رو از جیرش کم کنیم که اذیت بشه
نمیدونم همستر داشتید یا نه اما بوی خوکچه خیلی کمتر از همستره
اگه بسترش رو زود به زود عوض کنید بوی چندانی نمیده
نه در حدی که باعث ازار بشه
سلامسلام/حق با شما بود الان رام تر شده و نمیترسه/ ولی همچنان پلت و تشویقی نمیخوره/ فقط میوه و سبزی میخوره که اونم جای پلت رو نمیگیره/باید چکار کنم؟![]()
به مرور بهتر هم میشه و شما میتونید بهش ترفند و حقه یاد بدید
میتونین یکم سبزی رو خورد کنید و بریزید رو پلتش و کم کم به سمت اونا سوقش بدید
یه راه دیگه اینکه یروز بهش هیچی ندید و فقط پلت رو بزارید تو قفسش مجبور میشه بخوره
چون نمیدونه چیه سمتش نمیره
سلامکسی پاسخ منو نمیده ؟خوکچه
سلام دوستان ، چندسالی هست که دوست دارمبگیرم
راه حلی داره ؟
ممنون پیشاپیش
دوست عزیز ادرار هر حیوونی بو داره!
نمی تونیم بخاطرش یه غذا رو از جیرش کم کنیم که اذیت بشه
نمیدونم همستر داشتید یا نه اما بوی خوکچه خیلی کمتر از همستره
اگه بسترش رو زود به زود عوض کنید بوی چندانی نمیده
نه در حدی که باعث ازار بشه
سلام دوستان . من سؤالی داشتم . ما خونمون دو طبقه هستش و حیاطمون روی نصفی از طبقه ی پایینی بنا شده . دست هیچ بنی بشر و گربه ای هم بهش نمیرسه . آیا میشه در این فصل قفس خوکچه رو به حیاطمون منتقل کنم ؟
سلام
تو این فصل نه موردی نداره اما خوکچه ها همونقدر که به سرما حساسن به گرما هم هستن
و افتاب مستقیم براشون کشندست
باید محیطش خنک باشه تا گرما زده نشن
سلام من 7 تا خوکچه دارم یکیشون الان حاملست که خیلی نگرانشم نمیدونم چه قدر دیگه بچش به دنیا میاد؟
یکیشون احساس میکنم سرما خورده تازه یک ماهشه بهش کلد استاب دادم بهتر شده خیلی بهشون میرسم ولی شری که سرمازده نگرانشم همش خودشو پف میکنه دو روزه چی کار کنم؟
از اونجا که مدت بارداریشو نمیدونین نمی تونین تشخیص بدین اما در کل 2 ماههسلام من 7 تاخوکچهدارم یکیشون الان حاملست که خیلی نگرانشم نمیدونم چه قدر دیگه بچش به دنیا میاد؟
یکیشون احساس میکنم سرما خورده تازه یک ماهشه بهش کلد استاب دادم بهتر شده خیلی بهشون میرسم ولی شری که سرمازده نگرانشم همش خودشو پف میکنه دو روزه چی کار کنم؟
اونی که مریض بنظر میاد رو جدا کنید از بقیه
بهتره خوکچه حاملتونم جدا کنید و تقویتش کنید تا وقت زایمان.اب هم در دسترسش باشه حتما
ببرینش پیش دامپزشک من نمی تونم بدون معاینه یا دیدن علایمش دارو تجویز کنم.ممکنه اثر عکس بده
همینکه پف می کنه و کم تحرکه علامت بیماریه.خوکچه ها حیوانات کم طاقتی هستن.بهتره زودتر ببرینش پیش یه دامپزشک تا معاینش کنه
سلام مرسی که جواب دادین
من خوکچه هام همه از هم جدان شری که خودشو پف میکنه تحرکشو غذاش خوبه خیلی هم دردوا از دیشب که بهش یه ذره کلد استاپ دادم آب ریزش بینیش قطع شده فقط بیکار که میشه پف میده
سلام
امروز با جیغ یک از خوکچه هام شوهرم بیدار شد دیدم شری که پف میکرد نفس نفس میزد و یهو یه وری شد و تشنج کرد واای داشتم سکته میکردم سرشو نمیتونست نگه داره حالا حساب کنین 7 صبح دیگه کرجو زیرو رو کردیم همه کلینیکای کرج و رفتم هیچ جا باز نبود مردم بلاخره یه جا باز پیدا کردیم کلینیک دامپزشکی وابسته به دانشگاه فقط باز بود الانم اومدیم خونه دکتر گفت تب و لرز بوده واسادیم پی پی شم چک کرد خدارو شکر الان که دیگه نزدیک 10 خوبه گفتم آدرسو و تلفن اینجارو بذارم هم دکترش خوب بود هم از 7 صبح تا 2 شب هستن
کرج جنب مخابرات رسالت (عظیمیه) کلینیک دامپزشکی دانشگاه آزاد -دکتر مهدوی 02632559001
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)