سلام
به پست اقا اسکندری اضافه کنم
جوانه گندم مست کننده هست
و استفاده از اون بیش از حد میتونه باعث شه به تخمها یا جوجه ها رسیدگی نکنن

سلام
دوستان عروس من توی پر ریزی بود ولی از اونجایی که مغازه داره بد پراشو قیچی کرده از ته همه رو زده D:
این تیز پرایی که تازه در اورده خیلی داغونن اینم عکس من خودم فکر میکنم چون پر های دیگ رو نداره پر زده این طوری شده حالا میخواستم بدونم وقتی پراش کامل بشه درست میشه ؟
یه موضع دیگه
دوستان دیشب مثل این که ترسیده خودشو زد به این طرف اون طرف تو قفس من برقارو روشن کردم اروم شد دوباره خاموش کردم ولی صبح که خوب نگاه کردم دیدم چندتا قطره خون خشک شده هست دیدیم یه قسمت از کتفش این طوری شده
الان از لحاظ ظاهری و باطنی مشکلی ندیدم ولی میخواستم نظرتون رو بدونم

بله درست میشن نگران نباشید.شبا روش کاور بکشین موقع خواب...اگر خون ریزی نداره مشکلی نداره از ترسش زده خودشو به قفس..شما شبا کاور بکشسلام
دوستان عروس من توی پر ریزی بود ولی از اونجایی که مغازه داره بد پراشو قیچی کرده از ته همه رو زده D:
این تیز پرایی که تازه در اورده خیلی داغونن اینم عکس من خودم فکر میکنم چون پر های دیگ رو نداره پر زده این طوری شده حالا میخواستم بدونم وقتی پراش کامل بشه درست میشه ؟
یه موضع دیگه
دوستان دیشب مثل این که ترسیده خودشو زد به این طرف اون طرف تو قفس من برقارو روشن کردم اروم شد دوباره خاموش کردم ولی صبح که خوب نگاه کردم دیدم چندتا قطره خون خشک شده هست دیدیم یه قسمت از کتفش این طوری شده

سلام
یه موضع دیگه
سلام . عروستان در تاریکی ترسیده و شاهپرهایش شکسته و خون امده که مسئله ای نیست اما برای اینکه از این اتفاق جلوگیری کنید می توانید از چراغی که روشنایی کمی دارد در اتاق استفاده کنید.

سلام داداش گلم . یه خواهشی ازت دارم یه عکس از جلو از پرندت بگیری و واسم بذاری و این که عروست نر هست یا ماده ممنونسلام دوستان عروس من توی پر ریزی بود ولی از اونجایی که مغازه داره بد پراشو قیچی کرده از ته همه رو زده D: این تیز پرایی که تازه در اورده خیلی داغونن اینم عکس من خودم فکر میکنم چون پر های دیگ رو نداره پر زده این طوری شده حالا میخواستم بدونم وقتی پراش کامل بشه درست میشه ؟ یه موضع دیگه دوستان دیشب مثل این که ترسیده خودشو زد به این طرف اون طرف تو قفس من برقارو روشن کردم اروم شد دوباره خاموش کردم ولی صبح که خوب نگاه کردم دیدم چندتا قطره خون خشک شده هست دیدیم یه قسمت از کتفش این طوری شده الان از لحاظ ظاهری و باطنی مشکلی ندیدم ولی میخواستم نظرتون رو بدونم

سلام
بعد از اینکه عروس هلندی 10 ماهم تخم گذاشت براش یه نر از دوستم گرفتم
اما نره همش ماده رو میزنه ماده هم تحویلش نمیگیره چیکار کنم تو یه قفس هم زیاد نمیتونم نگهشون دارم چون نره میره رو ظرف غذا بعد ماده گشنش میشه جیغ میزنه منم مجبور میشم نر رو بردارم تا ماده بتونه غذا بخوره
چیکار کنم با هم خوب بشن و جفت بخورن

سلامسلام
بعد از اینکه عروس هلندی 10 ماهم تخم گذاشت براش یه نر از دوستم گرفتم
اما نره همش ماده رو میزنه ماده هم تحویلش نمیگیره چیکار کنم تو یه قفس هم زیاد نمیتونم نگهشون دارم چون نره میره رو ظرف غذا بعد ماده گشنش میشه جیغ میزنه منم مجبور میشم نر رو بردارم تا ماده بتونه غذا بخوره
چیکار کنم با هم خوب بشن و جفت بخورن
بهتر بود از همون اول تو دوتا قفس جدا میذاشتید تا بهتر جفت بشن
فعلن کاری نکنید اون گشنش شه هچکی نمیتونه جلوشو بگیره و غذاشو میخوره
میتونید جداشون کندی تو دوتاد قفس به مدت 20.30روز بعد دوباره امتحان کنید

ممنونم دوست عزیز الان هم تو دو تا قفس هستن بعضی وقتها میذارم تو یه قفس تا عادت کنن
پس فعلا" با هم نذارم تو یه قفس بمونن
راستی همدیگر رو میزنن دخالت کنم یا نه؟

دوست عزیز نیاز نیس بزارین بعضی وقتا تو یه قفس بزارین یه 3 هفته ای تو قفس جدا بمونن بعد یکی کنین ...و تو قفس جداگانه بزارین تا نزنن همدیگرو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.