بابا تورو خدا اینقدری که جلز و ولز می کنید یه عکس بگذارید تا ببینیم بدبخت چشه.:smile (9):سلام دوست عزیز
دیروز عصر پس از اینکه به خونه برگشتم دیدم فلاورم که قبلا به پشت میخوابید کف آکواریوم به پهلو خوابیده و تحرکش کمتر شده ، همچنان در رنگ ماهی نسبت به قبل تغییری ایجاد نشده و حتی ماهی ضعیف تر شده و همچنان غذا نمی خوره . سریع آب آکواریوم که دارای داروهایی که تجویز کرده بودید خالی کردم و آب تازه همراه با مقداری نمک اضافه کردم ، از دیشب تا صبح که دیدمش هیچ تغییری نکرده بود و همچنان کف آکواریوم بود ، حالا به نظرتون چیکار میشه کرد ؟ باید فاتحشو بخونم یا کاری میشه براش کرد . فلاورم خیلی خیلی ضعیف شده و در حال دست و پا زدن با مرگه .
بنده حمید رستمی هستم نه سیاوش. :smile (67):
بابا به خدا می ترسم من دوباره نظر بدم و این دوستان خوبم ناراحت شن.
بابا به خدا اینها هیچیشون نیست.
آخه حمام نمک نمی خوان. اگه بخدا یه ذره اینور اونور شه نکروز میشن و قاتحه.
اگر انگولک کنی ماهیهاتونو ، بخدااذیتت می کنه.
ببین یه گزارش به روز دوباره بده، فکر اولین بار داری گزارش می کنی. من هیچی توی عکس نمی بینم. در ضمن به اونهایی که شک داری یا اسم ببر یا مشخص کن دوباره بازبینی کنیم.
اگر از اونها دوباره عکس بگذاری بهتر.
ببین عزیز هر چقدر دارو بیشتر استفاده کنی هم توی رشد تاثیر میگذاره و هم توی شیپ و طراوت و قشنگیش.
پس عجله نکن. بخدا ماها چه من و چه بابک و دیگر دوستان ضررها و تاوان ها دادیم.
استاد عزیز اینم از عکس هایی که دیروز گرفتم البته هیچ تغییری از زمانی که گفتم داروها رو قطع کردم ، نکرده و همچنان به پهلو کف آکواریوم تکون می خوره .
الان تقریبا یک ماه میشه که هیچ غذایی نخورده .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
![]()
نباید درمن رو قطع میکردی.
این غیر از یه اختلال گوتذشی نیست.
ولی تیر خلاص این ماهی یا بلند میشه یا میره:
نیتروفورانتویین+تتراسایکل ن+مترونیدازول
دلیل قطع کردن درمان این بود که ماهی روز به روز داشت ضعیف تر می شد تا اینکه بهتر بشه برای همین درمان قطع کردم ، حالا باز درمان با تجویز شما شروع میکنم امیدوارم حالش بهتر بشه .
باز همچنان از راهنمایی شما متشکرم .
دوتا ریمیرزی دارم که یکیشون بعضی جاهاش لکه های ریز سفید رنگ زده
روی سرش یک لکه و روی لبه پره هاش هم این لکه ها رو داره
داستان چیه؟
با تشکر
با توجه به فصل و تغییرات دمایی روز و شب به احتمال خیلی زیاد به بیماری ایک(سفیدک)مبتلا شدن
دمای اب تانک تون رو 1 تا 2 درجه بالا ببرید و به اب تانک تون نمک اضافه کنید
عکس دو تا رامیرزی من که یکیشون همنطوری که در عکس مشخص شده در بعضی نقاط بدنش بشتر لبه پره هاش دچار لکه های سفید رنگ شده)
مشکل چیه؟ و راه حل
با تشکر
![]()
سلام دوست گرامی
قطعا نوعی انگل پوستیه و به احتمال فراوان اسپیرو نوکلئوس
درمان زیر رو 7 روز پیاپی انجام بدید :
مترونیدازول 250 میلی گرم به ازای هر 35 لیتر آب
سیپروفلوکساسین 250 میلیگرم به ازای هر 35 لیتر آب
سرا امنیپور 23 قطره به ازای هر 20 لیتر آب
اگر سرا امنیپور در دسترستون نیست از تترا جنرال تونیک با دوز یک خط به ازای هر 40 لیتر استفاده کنید
هر 24 ساعت یک بار سیفون 90% از آب با آب بدون کلر و هم دما و تجدید دوز دارو ها
موفق باشید
آژیده
این داروهارو از کجا گیر بیارم؟ راستی رو بدن کت فیشم هم یه قسمتیش سفید شده اندازه یک عدس حدودا فکر کردم که چسبیده به بخاری اینطوری شده ، اخه خیلی به بخاری میچسبهسلام دوست گرامی
قطعا نوعی انگل پوستیه و به احتمال فراوان اسپیرو نوکلئوس
درمان زیر رو 7 روز پیاپی انجام بدید :
مترونیدازول 250 میلی گرم به ازای هر 35 لیتر آب
سیپروفلوکساسین 250 میلیگرم به ازای هر 35 لیتر آب
سرا امنیپور 23 قطره به ازای هر 20 لیتر آب
اگر سرا امنیپور در دسترستون نیست از تترا جنرال تونیک با دوز یک خط به ازای هر 40 لیتر استفاده کنید
هر 24 ساعت یک بار سیفون 90% از آب با آب بدون کلر و هم دما و تجدید دوز دارو ها
موفق باشید
آژیده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.