در زمان کرونا من در خانه ماندم وپدرم پیشنهاد داد که مرغ مینا بخرم من از مینا میترسم ولی میخوام دستی شه جواب دید راستی از مرغ مینا کرونا نمی یاد![]()
در زمان کرونا من در خانه ماندم وپدرم پیشنهاد داد که مرغ مینا بخرم من از مینا میترسم ولی میخوام دستی شه جواب دید راستی از مرغ مینا کرونا نمی یاد![]()
سلام مرغ مینا من یه خورده پرهای سرش ریخته و داره کچل میشه لطفا کمکم کنین درمانش کنم.باید چیکار کنم![]()
سلام
اگر فقط پرهای روی سرش هست احتمالا از کمبود ویتامین «D» میتونه باشه و بهترین روش درمان و پیشگیری استفاده از روغن بادام به مقدار بسیار کم (یک قطره) روی سر پرنده بریزید و کمی ماساژ بدید و حتما باید در روز از نور آفتاب غیر مستقیم ساعت 8 تا 11 صبح برای پرنده در نظر گرفته بشود
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام مرغ مینا من ۱ ماهشه بعد گلو ش به خس خس افتاده و همش عطسه میکنه و خواب آلود هم شده می خواستم بپرسم چیکار باید بکنم سریع تر خوب شه ؟؟؟
ممنون از جوابتون.مینای من علاوه بر پرهای سرش پرهای دمش هم داره میریزه ممکنه به خاطر پرریزی باشه و خودش بعدا در بیاد و اینکه دوران پرریزیش چقدر طول میکشه؟و اینم بگم که یه مقدار رنگ پاهاش داره تغییر میکنه به نظر شما مشکلش چیه؟
ممنون از جوابتون.مینای من علاوه بر پرهای سرش پرهای دمش هم داره میریزه ممکنه به خاطر پرریزی باشه و خودش بعدا در بیاد؟و اینکه دوران پرریزیش چقدر طول میکشه؟و اینم بگم که یه مقدار رنگ پاهاش داره تغییر میکنه به نظر شما مشکلش چیه؟سلام
اگر فقط پرهای روی سرش هست احتمالا از کمبود ویتامین «D» میتونه باشه و بهترین روش درمان و پیشگیری استفاده از روغن بادام به مقدار بسیار کم (یک قطره) روی سر پرنده بریزید و کمی ماساژ بدید و حتما باید در روز از نور آفتاب غیر مستقیم ساعت 8 تا 11 صبح برای پرنده در نظر گرفته بشود
سلام
مینای من یک دفعه شروع کرده به شدت بهپاش نوک زده و خیلی شدید زخمش کرده چی کارش کنم؟
سلام مرغ مینای من یکسالشه و حرف میزنه امروز یه ماشین زد بهش اولش حالش بد بود ولی بعد بهتر شد ولی کلا ساکت شده لطفا راهنمایی کنید باید چکارش کنم
ترسیده با نوازش و دادن غذا هایی که دوست داره در جایی که دوست داری نگهش دارید و خوب مراقبت کنید آب زیاد بدید کاری که دوس نداره نکنید و مدام باهاش حرف بزنین
من یک جوجه مینا دو هفته رو از لونش برداشتم بعد یک هفته از دست غذا میخوره و الان 1 ماه و نیمشه چجوری حرف زدن یادش بدم و غیر از دونه پارس چی بدم بهش؟ تازه داره پریدن یاد میگیره و مادس اگه ببرمش بیرون از دستم فرار میکنه و دیگه نمیاد جواب بدید لطفا!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.