از ماده بودنش مطمینم ولی الان حس میکنم شکمش کوچیک شده احتمتا داره تخم هاشو ریخته باشه ؟؟؟
متاسفاه دوربینی فعلا در اختیار ندارم اگه شد حتما میزارم در ضمن سایز ماده از نر بزرگتره ربطی نداره داره ؟ در ضمن ماده حباب های ریز درست میکنه ولی نر یه نمو بزرگتره
باشه ممنون تازه متاسفانه محل سکونت ما ماده فایتر خیلی کم شده این یکی هم رو از یه دوست گرفتم باشه ممنون از اطلاع رسانیت
سلام
خوبین؟
نه داداش هیچ مشکلی پیش نمیاد
فقط در تغذیه ماده زیاده روی نکنی گلم
در ضمن من هم یک ماده فایتر داشتم که حباب می ساخت . اما کمتر از نر حباب میسازه
در ضمن نرها حباب سازی منظم و متراکم دارند یعنی حباب ها رو پهلو به پهلوی هم درست می کنند تا لانه حبابی کامل بشه
اما ماده ها نامنظم درست می کنند و حالت پیوسته نداره
موفق باشید
با سلام
دوستان عزیزم
1- کسی از غذای jbl مخصوص فایتر استفاده کرده؟
2- از روتیفر مخصوص jbl چطور؟
3- کیفیت اش چطور هستش؟
نمیخوام فقط از بیومار استفاده بکنم
4- در ضمن شرکت های JBL و آزو متعلق به کدام کشورها هستن ؟ چینی هستش؟
5- در زیر قوطی خوراک ماهی یک تاریخ میزنه . از کجا بدونم که این تاریخ تولید هستش یا تاریخ انقضا ؟ هیچ علامت EXP هم نداره ! میخواستم غذای ماهی بخرم اما ندونستم که تاریخ تولید هستش یا تاریخ انقضا !!!
متشکرم
من یک فایتر نر و ماده دارم 2 هفته غذای زنده بیومار دادم داخل اکواریوم20 لیتری انداختم و4 روز گذشت شکم ماهی ماده باد کرد ولی نرم حباب نساخته دماش26 است چی کار کنم تو اکواریوم میندازم نره دنبالش میکنه ماده هم فرار میکنه بالهاش هم خورده شده چی کار کنم![]()
اره همدیگر رو میددیدند درگیری بوده حیف شد الان نگاه نکردم دیدم ماده ام توی شیشه مرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)