سلام خسته نباشید،من یه جوجه مینا گرفتم تقریبا ۴۰روزشه تا چندروز پیش همه چی خوب بود ولی یروز صب که پاشدم دیدم کتف چپش اویزون شده،دلیلش چی میتونه باشه،لطفا سریع جواب بدید ممنون
سلام خسته نباشید،من یه جوجه مینا گرفتم تقریبا ۴۰روزشه تا چندروز پیش همه چی خوب بود ولی یروز صب که پاشدم دیدم کتف چپش اویزون شده،دلیلش چی میتونه باشه،لطفا سریع جواب بدید ممنون
سلام
ی مرغ مینا دارم از جوجه گی بزرگش کردم الان تقریبا سه سالشه
قبلا صحبت میکرد الان نمیدونم چرا دیگه صحبت نمیکنه پر ریزیش هم تموم شده ولی خیلی کمتر قبل صحبت میکنه اشتهاش هم خوبه ایا دوران تو لک رو داره سپری میکنه ؟ همش هم میخوابه
سلام خسته نباشید
دیروز ی مینا خریدم حدودا ی15روزیش میشع ک هست
نمیدونم چرا میرع کز میکنه ی گوشه و سرشو بر میگردونه طرف بالش و چشماشو میبنده
لطفاً بم کم کنید
مشکلش چی هست
درمانش چیع
سلام دوست عزیز من ایسان هستم اطلاعات زیادی هم در رابطه با مینا دارم😊خب در جواب دوست عزیزمون باید بگم که اگر خودتان از جوجگی مثلا ۳ هفته بگیرید بزرگش کنید و از جوجگی هم باهاش تمرین کنید بهتر جواب میده یا مینایی بگیرید که صاحب قبلیش خوب باهاش تمرین کرده باشه و کلمه بتونه بگه نژاد ربطی نداره چه تهرانی باشه چه افغانی مهم تمریم شما با میناست که تاثیر میزاره 🤗😊😊
سلام دوست عزیز باید زود ببریدش دکتر خیلی سریع![]()
بله بخاطر همین😊ولی برای اطمینان حتما دکتر ببرش یا مشاوره انلابن بگیر
این مشگل داره ببرش دکتر دارو میده حتما خوب میشه![]()
هر نژادی باشه اشکال نداده مهم اینع که شما باهاش خوب تمرین کنید و قطعا جواب میده😉
سلام
مینای من یکساله هست .چند وقتی هست پاهاشو نوک میزنه و زخمی کرده و پرهای یکی از ران های پاش ریخته ،برای درمانش باید چکار کنم ؟ در ضمن اگه بنظر شما جرب هست ،روش استفاده از ایورمکتین چجوری و چه میزان هست؟
سلام چطور مرغ مینارا دستی کنم لطفا جواب دید من می خوام مرغ مینام بامن دوت باسه ومنو دوست داشته باشه کمکم کنید ممنون از کارشناس ها![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.