اره مهتابی هم گزینه بدی نیست روش باید فکرکنم فقط مشکل هر سال عوض کردنش هست باز متالو من 5 تا 6 ساعت تو روز روشن میکنم جا داره تا 1.5 سال هم بکشمش
ولی ترکیب رنگ مهتابی عالی میشه همه طیفارو پوشش میده رنگی که از مرجان بیرون میکشه عالیه
من مد نظرم بود یه 20 تا دونه ال ای دی فقط برا طلوع غروب اضافه کنم که یکم هزینه برداره
نظرت چیه؟
ال ای دی رو خیلی زیاد باید هزینه کنی به نظرم اگر طیف کامل مهتابی بگیری خودش کاملا جوابگو میشه. مشکل قاب برا مهتابی وجود داره که امروز تو ذهنم اومد مثلا اگر 10 تا مهتابی رو تانک قرار میگیره میشه داد اقا فرشید قابو بسازه کارش تمیزه البته اگر این کار رو بکنن بعد خودشون کنترلر های نسبتا خوبی هم دارن میشه داد این کنترلر رو رو قاب تعبیه کنن که مثل قاب های حرفه ای ATI بشه مهتابیارو با فاصله 2 ساعته یا .... روشن کرد خیلی سیستم خوبی میشه فقط اگر ایشون یا هرکس دیگه ای همچین قابیو بسازن
اگه قبول کنن که خوبه!
اگه فقط کنترلری داشتن که طبق برنامه خاموش روشن میکرد فقط و اون سیستم دایمینگ رو نداشت هزینشم پایین تر بود خیلی عالی بود منم برا روشن خاموش کردن 6 7 دستگاهام میخوام یه همچین چیزیو
حالا ریف شدن تانک من بستگی به پی اچ کنترلرا داره اگه ردیف شه ریف میکنم اگه نه قیدشو میزنم چون کلسیوم راکتورو نمیخوام بدون کنترلر راه بندازم همش استرسه اونجوری قبلا داشتم
امیریکن پین پوینت 700 تومن
2تا میخوام میشه 1.400
هیچی نداره بردش یه ماژول پی اچ فقط بعد تعطیلات میرم سراغش برا ساخت اینی که دنبالشم
لول سوویچم کنارش هست
با نت هم کنترل میشه کرد از هر جای دنیا
تو کامپیوترم بهت گراف میده
فقط یه کنترلر برا روشن خاموش کردن لامپا میخوام یه سیستم نپتون مید این وطن تحویل جامعه بدم![]()
ویرایش توسط farbodb : 30th July 2014 در ساعت 02:30 AM
دوزینگ میزاری باید سیفون هفتگی صد در صد داشته باشی وگرنه تانک به فنا میره
باید از کلرید کلسیم استفاده کنیم که همین باعث انبار شدن سدیم تو تانک میشه و تو طولانی مدت دچار اوردوز سدیم میشه اگه سیفون هفتگی نداشته باشیم
ولی خوبیش اینه کنارش 2 تا عنصر دیگه هم میتونی اضافه کنی
تاپیک نورو به بیراهه کشیدیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)