مغازه مشهده ، قربان
فقط در ارسال پستى ضعيف هستند، ممكنه گم بشه يا اشتباه ارسال كنن، مستقيم بريد مغازه شون..
ارسال با موبايل
ویرایش توسط اسکندری : 16th December 2014 در ساعت 07:40 AM
سلام
من این دو تا پرنده رو 5ماه حدودا دارم
زرد حی پای سبز رو می کشه و روزنامه ریز ریز میکنه میره توی لونه و پوشالای اون تو رو ریز ریز میکنه
گهگداری هم سبز میره توی لونه و اون هم جدیدا شروع به ریز ریز کردن روزنامه کرده
سبزه بیشتر از زرد ریز میخونه و ارومتر از زرد هست دراین حد که اولش گرفته بودم و برای جابه جایی سبز از نگرفت ولی زرد دستم رو خون انداخت
به نظرتون امکان جفت شدنشون هست![]()
هفت تخم بهشون میدم +جعفری سه هفته یه بار+هویج سه هفته یه بار + نمک دریا هم دارند که نوکشون رو با هاش تمیز می کنند+کاهو+هفته 10 تا 20 دونه تخمه+سیب
یه بار هم تخم مرغ دادم بهشون که اصلا نگاهش نکردن
از کسی که گرفتمگفت از خلیج فارس گرفت و به دامپزشک اونجا که نشون داده گفته نر و ماده هستند
ولی با توجه به رفتار های شبیه هم و اندام شبیه هم و فاله پاهاشون تقریبا مطمئن شدم که یه جنس هستند و به احتمال زیاد ماده
به همین دلیل سبز که تحرکش کمتر و کمتر شیطونی می کنه رو میخوام با یه نر عوض کنم
سلام. لطفا از نقل قول استفاده کنید.
مطمین باشید اطلاعات شما از دامپزشک آزادگان خیلی در زمینه ی طوطی کامل ترهست!
من حدس میزنم هردو ماده هستن. اگر یک نر مست کناریکیشون بندازید خیلی سریع شاهد جفت شدنشون خواهید بود. تغذیه و رسیدگی عالیه.
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
بله اطلاع من از دامپزشک کمتر هست ولی یه بی اعتمادی وجود دارد
چون من از دست خریدم و خودم از خلیج فارس نگرفتم و ممکن هم هست پزشک به دلایل مختلف اشتباه کرده باشه
من خودم قبلا قناری تکثیر میکردم و این رفتار رو فقط در ماده ها دیده بودم و به همین دلیل هم فکر می کنم هر دو ماده ماده باشند
حالا با این اوصاف من چه جوری یه نر مست پیدا کنم؟
متوجه عرض بنده نشدین.قطعا دامپزشک های مجرب اطلاعاتشون از ما بالاتره اما دامپزشکی که در آزادگانه کوچکترین اطلاعاتی در زمینه ی طوطی سانان نداره.
من نظر این هست که ماده ای که قصد دارید نگه دارید رو نشون کنید و ببرید توی یک مغازه ی پرنده فروشی که تعدادی برزیلی داره توی قفسش بندازید و چند دقیقه ای منتظر بمونید ببینید خود ماده دنبال کدوم نر میکنه و جداشون کنید.
اقای اسکندری همه چیز تکمیل فرمودن بنده باید بگم تو برزیلی ها ماده تحرک کمتری نسبت به نر داره ماده خشمگین تره تو دعوا ها بیشتر اوقات نر عقب نشینی میکنه
نظر شخصی منم اینه برزیلی با 2 گونه مختلف باهم جفت نزنید چون جوجهای 99 درصد عقیم میدن برای جفت برزیلیم بهتره تو گله براش جفت پیدا کنید
اگر هر دو ماده باشن و مطمئن هستید بهتره لونه بردارید چرا که سر لونه یکی از این جفت تلف میشه فیشر های ماده خیلی عصبی هستن و سر لونه حسابی میجنگن
لازم بگم روزنامه از کف قفس بردارید سرب داره پرنده حسابی اذیت میکنه
ویرایش توسط Hussein : 23rd December 2014 در ساعت 10:35 AM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)