یک نوع ویروس هست که با حمله به چشم باعث اوفونت و ابری شدن یا بیرون زدگی چشم میشه که بیشتر هم ماهیان تازه خریداری شده مبتلا میشن و با اب به اب شدن ماهی تشدید میشه البته عواملی مثل khو دمای اب هم تاثیر داره
یک نوع ویروس هست که با حمله به چشم باعث اوفونت و ابری شدن یا بیرون زدگی چشم میشه که بیشتر هم ماهیان تازه خریداری شده مبتلا میشن و با اب به اب شدن ماهی تشدید میشه البته عواملی مثل khو دمای اب هم تاثیر داره
اسم این بیماری اگزوفتالمی یا پف چشم هست که این بیماری از عوارض ناشی از سایر بیماری ها بوده و خود بیماری محسوب نمی شود
زخمی شدن ماهی در اثر برخورد با سنگها یا تور ماهیگیری و یا مبارزه با سایر ماهیان و همچنین دچار شدن به بیماری های عفونی و غیر عفونی
منجر به این بیماری می شود.اگر عامل بیماری ضربه خوردن ماهی باشد با استفاده از غذاهای متنوع و قوی و همچنین استفاده از ویتامینها
به این غذا ها می تواند به درمان بیماری کمک کند.در صورتی که عامل این بیماری الوده بودن ماهی به سایر بیماری ها باشد درمان اولیه بیماری
موجب درمان بیماری پف چشم هم می شود
اقا مصطفی راه درمانه این بیماری چیه؟؟؟
منم یه جراه بادبانی داشتم چشمش این طوری شد بهده چند روز مرد
اینم بگم که ماهیه من بیماری گرفته بود ضربه ای به چشمش نخورده بود
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
خیلی ممنون از راهنمای های مفیدتون...ایا داروی هم داره و واقعا میتونه کارایی داشته باشه؟
مواقعی که حبابهایه ریز تو ابم زیاد بشه این مشکل بوجود میاد که من خودم یه بار برام پیش اوومده بود
که با از بین بردن حبابهایه ریز تو اب برطرف شد.ماهیایه تازه خریداری شده و ماهیایی که یه بیماریه دیگه دارن
بیشتر مستعد پف کردن چشم هستن که با استفاده از غذایه متنوع و مولتی ویتامین میشه از بروز این
بیماری جلوگیری یا به خوب شدنش کمک کرد.اگه ماهیتون علائم یه بیماریه دیگه رو داره با درمان اون بیماری
این پف کردن چشم ماهیم خوب میشه البته اگه دیر بشه درمان با تخلیه چشم ماهی مواجه میشید
دوست عزیز با این سایز حداقل حدود 20 تا 30 میلیون هزینه می بره که باز برای
اشنای شما و گرفتن قیمت می تونید به سایت اب سکون برید و قیمت بگیرید
البته من نمی خوام برای اون شرکت تبلیغ کنم ولی یه شرکت بزرگ تو این زمینه هست که گاتولوک کارهای
خودشون هم تو سایتش هست که من یکی رو از نزدیک دیدم که واقعه اند تو کار خودشون استادن.
حتی یه اکواریوم در حدود 54 میلیونی هم درست کردند که ولی واقعه ان قیمت شون هم بالاست.![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)