صفحه 66 از 105 نخستنخست ... 16474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 651 به 660 از 1046
    کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryamn نمایش پست ها
    @animal lover
    فکر کنم ندیدید . لطفا دارو هارو بگید من برم زودی بخرم . بچهه هلاک شده .از صبح فقط عطسه میکنه
    سلام. پیامتونو خوندم . منزل نیستم خواستم بعد از برگشت بنویسم. شما چرا 3 روز تشریف نیوردید که حال این بچه بدتر شد؟ مینویسم الان.

کاربرفعال

شماره عضویت
    22016
    نقل قول نوشته اصلی توسط animal lover نمایش پست ها
    فکر کردم بردید دکتر وکیلی برای همین تعجب کردم چون ایشون تشخیصاشون درسته ! مشکل دوتا شد. هم بیماریش هم مهمونا. ولی به نظرم داروها رو قطع نکنید. معلوم نیست ایشون تجربه لازمو دارن یا خیر. همون دکتری هستن که قطره دگزا تجویز کردن ؟ یا گفته بودن دیفنوکسیلات به گربه نمیدن؟!
    بله با نهایت تاسف همون دکتره

کاربر ساده

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22049
    سلام. پیامتونو خوندم . منزل نیستم خواستم بعد از برگشت بنویسم. شما چرا 3 روز تشریف نیوردید که حال این بچه بدتر شد؟ مینویسم الان.
    ممنون از شما. داروها رو تهیه کردم. فقط قرصو چه جوری بش بدم . تو ماست حل کنم بدم اشکال که نداره ؟ چون فقط ماستو میخوره /
    با کارای بیمارستان اوردن بردن مادر بزرگم مشغول بودم.

کاربرفعال

شماره عضویت
    22016
    الان باز روی فرش ها خرابکاری کرد، اصلا حالش خوب نبود، بردنش پیش دکتر وکیلی

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryamn نمایش پست ها
    ممنون از شما. داروها رو تهیه کردم. فقط قرصو چه جوری بش بدم . تو ماست حل کنم بدم اشکال که نداره ؟ چون فقط ماستو میخوره /
    با کارای بیمارستان اوردن بردن مادر بزرگم مشغول بودم.
    در اب یا مایعات دیگه میتونید حل کنید ولی بیشتر از 3 سی سی رقتش نباشه که یکجا بخوره .

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط pooch نمایش پست ها
    الان باز روی فرش ها خرابکاری کرد، اصلا حالش خوب نبود، بردنش پیش دکتر وکیلی
    سلام ، طفل معصوم . چي شد ؟ تشخيصشون چي بود ؟

کاربرفعال

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22001
    سلام
    وضعيت فعلي نر ، مشكوك به ديابت هست . پرنوشي ، پرادراري ، افزايش اشتها ، كاهش وزن ، بيحالي . چاره اي جز انجام ازمايش نداريد. يك تست كامل ديابت و انگل و البته اگر تست عملكرد كبد هم انجام بشه خيلي بهتره . براتون امكان داره ؟ تجهيزات ازمايشگاهي مجهزه ؟
    با عرض سلام و خسته نباشید

ممنون که تو هر زمینه ای بهم کمک میکنین

بردم پیش دامپزشک بهش گفتم اگه امکانش هست این آزمایش هارو ازش بگیرن خیلی با دقت چشم,گوش,پوست و موهاشو کاملا چک کردن تشخیص دکتر رو اینجا توضیح میدم
    گفت اصلا نگران نباشید به هیچ وجه کاملا درمان میشه
    گفت اصلا روی پوستش قارچ نمیبینم مخصوصا پشت گوشش گفت اگه هم قارچ داشت رو به بهبود هستش کمرش رو گفت بخاطر زدن مو هایی که طرف زده رو اون قسمت نمیدونم دقیق گفت باکتری رشد کرده اینطوری شده ولی محض احتیاط قرض ضد قارچ داد واسه اطمینان

بعد گوشش رو چک کرد گفت یکیش یه خورده التهاب داره اصلا اینجا لازم نیست تمیز کنم فقط قطره نوشت اون یکی گوشش گفت مشکلی نداره
    چشماش رو نگا کرد همون قطره یکه شما گفتین رو نوشت گفتم یک دوستی پیدا کردم که خودشون دکتر هستش که فقط با دیدن عکس تشخیص دادن گفتش تشخیصش کاملا درست هستش ولی فقط یه چیزی اضافه کرد که با شما کمی اختلاف داره یکی اینکه به جای 1 قطره از هر کدوم 2 قطره بریزم اونم با فاصله ی 5 دقیقه و ه اینکه به جای 5 روز که شما گفتین 3 روزشو دادم گفت 8 روزم اضافه کن
    گفتم خانم دکتر شربتم نوشته اسمشم گفتم گفتش اونم درسته تشخیصشون پرسید چقدر میدی گفتم به مدت 5 رو هر 12 ساعت 0.7 سی سی فقط گفت کمه 1.7 سی سی بهش بده به مدت 8 روز

موهاشم گفت به هیچ عنوان نگران نباش تضمینی تا 27 روز در میان چون من دپرسم بودم و تو حالت ناراحتی با جدیت بهم گفت اگه کوچکترین مشکلی واسش بیاد من کلا کارمو ول میکنم کاملا سالم بهت تحویل میدم 100% موهاش در میاد و اگه احیانا جاهایی مو در نیاد فکر کنم گفت پوست کشی میکنم اونجا ها هم در میاد خلاصه بهم گفتش تضمینی موهاشو پر پشت میکنم

فقط گفت مرحله به مرحله بریم جلو اولین اقدام عفونت باکتری پوست رو درست میکنیم بعد موهای بدنشو

تا 8 روز دیگه بهم گفتن بیار آزمایش ادرار و خون ازش بگیرم
    گفتن فقط به قند مشکوکم که اونم با آزمایش تشخیص میدن

و آخر سر هم به کلیه اشاره کرد که از اندازه ی نرمال بزرگتره که اونم گفتش که جای نگرانی نیست

دارو هاشم اینارو تجویز کردن

قرص رنگی ویتامین هستش
    اون یکی قرص تربینافین هستش
    قرص صورتی نیزوپرد 5 هستش
    و قطره ی گوش میکساکورت ان.اچ هستش

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط SilentCity نمایش پست ها
    با عرض سلام و خسته نباشید

ممنون که تو هر زمینه ای بهم کمک میکنین

بردم پیش دامپزشک بهش گفتم اگه امکانش هست این آزمایش هارو ازش بگیرن خیلی با دقت چشم,گوش,پوست و موهاشو کاملا چک کردن تشخیص دکتر رو اینجا توضیح میدم
    گفت اصلا نگران نباشید به هیچ وجه کاملا درمان میشه
    گفت اصلا روی پوستش قارچ نمیبینم مخصوصا پشت گوشش گفت اگه هم قارچ داشت رو به بهبود هستش کمرش رو گفت بخاطر زدن مو هایی که طرف زده رو اون قسمت نمیدونم دقیق گفت باکتری رشد کرده اینطوری شده ولی محض احتیاط قرض ضد قارچ داد واسه اطمینان

بعد گوشش رو چک کرد گفت یکیش یه خورده التهاب داره اصلا اینجا لازم نیست تمیز کنم فقط قطره نوشت اون یکی گوشش گفت مشکلی نداره
    چشماش رو نگا کرد همون قطره یکه شما گفتین رو نوشت گفتم یک دوستی پیدا کردم که خودشون دکتر هستش که فقط با دیدن عکس تشخیص دادن گفتش تشخیصش کاملا درست هستش ولی فقط یه چیزی اضافه کرد که با شما کمی اختلاف داره یکی اینکه به جای 1 قطره از هر کدوم 2 قطره بریزم اونم با فاصله ی 5 دقیقه و ه اینکه به جای 5 روز که شما گفتین 3 روزشو دادم گفت 8 روزم اضافه کن
    گفتم خانم دکتر شربتم نوشته اسمشم گفتم گفتش اونم درسته تشخیصشون پرسید چقدر میدی گفتم به مدت 5 رو هر 12 ساعت 0.7 سی سی فقط گفت کمه 1.7 سی سی بهش بده به مدت 8 روز

موهاشم گفت به هیچ عنوان نگران نباش تضمینی تا 27 روز در میان چون من دپرسم بودم و تو حالت ناراحتی با جدیت بهم گفت اگه کوچکترین مشکلی واسش بیاد من کلا کارمو ول میکنم کاملا سالم بهت تحویل میدم 100% موهاش در میاد و اگه احیانا جاهایی مو در نیاد فکر کنم گفت پوست کشی میکنم اونجا ها هم در میاد خلاصه بهم گفتش تضمینی موهاشو پر پشت میکنم

فقط گفت مرحله به مرحله بریم جلو اولین اقدام عفونت باکتری پوست رو درست میکنیم بعد موهای بدنشو

تا 8 روز دیگه بهم گفتن بیار آزمایش ادرار و خون ازش بگیرم
    گفتن فقط به قند مشکوکم که اونم با آزمایش تشخیص میدن

و آخر سر هم به کلیه اشاره کرد که از اندازه ی نرمال بزرگتره که اونم گفتش که جای نگرانی نیست

دارو هاشم اینارو تجویز کردن

قرص رنگی ویتامین هستش
    اون یکی قرص تربینافین هستش
    قرص صورتی نیزوپرد 5 هستش
    و قطره ی گوش میکساکورت ان.اچ هستش
    سلام ، بسيار خوشحال شدم كه يك انسان متعهد و مجرب ، با دقت وضعيت اين بچه رو بررسي كردن و بهتون براي درمان كامل اطمينان دادن . پس ايشون هم به قند و كليه مشكوك شدن .اشاره اي به زخم قرنيه نداشتن ؟

حتما وضعيت ريه رو نامناسب ديدن كه زمان و دوز دارو رو افزايش دادن .
    ميكساكورت براي درمان عفونت و التهاب گوشه / تربينافين ضدقارچه و نيزوپرد ، پردنيزولون هست كه كورتونه . اميدوارم زودتر درمان بشه و خبراي خوب بهمون بديد.

کاربرفعال

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22001
    سلام ، بسيار خوشحال شدم كه يك انسان متعهد و مجرب ، با دقت وضعيت اين بچه رو بررسي كردن و بهتون براي درمان كامل اطمينان دادن . پس ايشون هم به قند و كليه مشكوك شدن .اشاره اي به زخم قرنيه نداشتن ؟

حتما وضعيت ريه رو نامناسب ديدن كه زمان و دوز دارو رو افزايش دادن .
    ميكساكورت براي درمان عفونت و التهاب گوشه / تربينافين ضدقارچه و نيزوپرد ، پردنيزولون هست كه كورتونه . اميدوارم زودتر درمان بشه و خبراي خوب بهمون بديد.
    ممنون از شما که همیشه به حیوانات اهمیت میدین و سعی میکنین تا جایی که میتونین واسه این طفلک های معصوم کمک کنین

اصلا زیاد زوم نکردن رو چشمشون گفتش مشکلی نداره فقط روزاشو اضافه کن
    بله به قند خون اشاره کردن گفتن زودی آزمایش میگیریم و درمانش میکنیم

کاربرفعال

شماره عضویت
    22016
    سلام ، طفل معصوم . چي شد ؟ تشخيصشون چي بود ؟
    .......... پن لکوپنی. سرم دادن

صفحه 66 از 105 نخستنخست ... 16474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)