مشکلی دارن واسه تانک؟
چطوری باید از بین ببرمشون یا نیازی نیست؟
باکتری برایت ول روش نوشته بعد از 30 دقیقه اب رو شفاف میکنه .قبلا هم یادمه وقتی استفاده میکردم دقیقا همینطوری میشد ولی باکتری برایت ول که امروز خریدم شفاف نکرد ؟ یعنی باکتری هاش مردن ؟
ویرایش توسط bluetang : 22nd July 2014 در ساعت 09:10 PM
من دنبال راهی برای از بین بردن آبتازیا هستم
هیچ دارویی برای از بین بردنش نیست؟
یا یک راهکار عملی
ار بین بردن آبتازیا چند راه داره
اول حذف فیزیکی
دوم تزریق آب جوش با سرنگ
سوم تزریق آبلیمو با سرنگ
چهارم که مد نظر شماست استفاده از داروی ضد آبتازیاست که من تو نت دیدم ولی تو مغازه ها ندیدم و شما باید برید فروشگاه شهرتون ببینید دارن یا نه ، آقای شفیع پور فکر میکنم بهتر بتونن در مورد راهنمایی کنن که داروش موجوده یا نه
اب کدر نیست کلیه پدها هم تمیز هستن .اما قبلا در شرایط کریستالی هم که استفاده میکردم بازهم کریستالی تر میشد ولی الان اینطور نبود .باکتری روش تاریخ انقضا نیست که ببینم مال کی هست و امونیاک و نیترات هم بالا نیست که از روی کاراییش بفهمم اما مطمئنم قبلا اب خیلی شفاف رو هم شفاف تر میکرد ولی الان اون طوری نشد .اب شور یعنی همین .کلی پول میدی اخرش میمونی توش.
سلام دوستان میخواستم بپرسم برای گابی شن خوار غذایی وجود داره که براش بگیرم میترسم بد بخت بمیره اینقدر شن میخوره؟تازه شنارو تمام عین برف سفید کرده دیگه چیزی نمونده میاد بالای آب سنگارو میخوره
در ضمن دو تا هم کاردینال دارم یکیش هم پولکی میخوره و هم گرانول یکیش اصلا لب به غذا نمیزنه به نظرتون راه حلی هست؟
ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)