سلام من میخوام یه متد جدید قراربدم نمیدونم کجا باید تاپیک بزنم اگه جای نا مناسب قرار دادم مدیرا زحمت انتقالو بکشن این اسپم هم پاک کنند
ممنون
سلام من میخوام یه متد جدید قراربدم نمیدونم کجا باید تاپیک بزنم اگه جای نا مناسب قرار دادم مدیرا زحمت انتقالو بکشن این اسپم هم پاک کنند
ممنون
سلام رفقا
برای ریختن محلول آهن داخل رفیوجم فرقی نمیکنه چراغ روشن باشه یا خاموش؟
1-دوستان من محاسباتم ضعیفه و از روی راهنما نتونستم بفهمم .کسی میتونه بهم بگه یک حبه از اکسپورت فوس که احتمالا 1 گرم وزن داره برای 40 لیتر اب چقدر از فسفات رو میتونه بگیره ؟
2-در صورت داشتن فسفات بالا قبل از قرار دادن محصول باید سیفون کنیم تا فسفات کم شود یا میتوان ان را بدون سیفون در سامپ قرار داد ؟ و در این صورت ظرفیتش کم نمیشود و ضعیف نمیشود ؟
ویرایش توسط bluetang : 22nd July 2014 در ساعت 05:01 PM
در مورد سوال دوم بهتره سیفون داشته باشید ، چون در صورتی که میزان فسفات بالا باشه مدیا خیلی زود اشباع میشه1-دوستان من محاسباتم ضعیفه و از روی راهنما نتونستم بفهمم .کسی میتونه بهم بگه یک حبه از اکسپورت فوس که احتمالا 1 گرم وزن داره برای 40 لیتر اب چقدر از فسفات رو میتونه بگیره ؟
2-در صورت داشتن فسفات بالا قبل از قرار دادن محصول باید سیفون کنیم تا فسفات کم شود یا میتوان ان را بدون سیفون در سامپ قرار داد ؟ و در این صورت ظرفیتش کم نمیشود و ضعیف نمیشود ؟
سلام و عرض ادب
جناب کیمیایی شما استاد بنده هستید این چه حرفیه ؟
خدمت دوستان عرض میشه که جاذب ها فسفات معمولا بر پایه ترکیباتی از آهن و یا از آلومنیون هستش که این دو جاذب تفاوتهایی با هم دارن مثلا بیس آلومنیوم سرعت جذبش پایینه اما قدرت پیوند و میزان جذب بالایی داره که کاملا برعکس بیس اهن هستش مدیاهای بیس اهن سرعتشون خیلی بالاس تو جذب اما پیوند محکمی با فسفات نداره و بعد از اشباع شدن فسفات رو مجددا به اب برمیگردونه.
نمونه تجاری بیس الومنیوم فسگارد سی کم و اکسترا فس برایت ول و نمونه بیس اهن phos zorb و فسفات ریموور شرکت تولیتل فیش هستش .
معمولا تو تانکهای حرفه ای بیس اهن استفاده میشه و در کنارش از راکتور کربن استفاده میشه به دو منظور یکی این نوع مدیاها به اب رنگ زرد میدن و این کربن میتونه اونو برطرف کنه و مورد دوم که مهمتره جذب مواد الی مثل خود فسفات آلی که توسط مدیاها قالب جذب نیست . کربنی که استفاده میشه حتما باید از نوع مرغوب و مخصوص این کار باشه چون در غیر این صورت خود کربن نا نرغوب میتونه فسفات بی نهایت زیادی رو آزاد کنه که خود تستر هم نمیتونه میزان اونو اندازه گیری کنه و کم میاره پس تو انتخاب برند و کالا دقت بشه . من خودم به دوستان استفاده از بیس اهن رو پیشنهاد میدم چون خیلی جاها در مورد میزان سمیت آلومنیوم خوندم این سمیت با کاهش phبالا میره .
سلام و تشکر از سعید عزیز که همیشه بودنش انرژی مثبت میده همینطور انگیزه
یه اتفاقی که این چند روزه افتاده ورود کاربرای جدید و بادانشی هست که من شخصا از مطالب مفیدشون تو سایت های دیگه استفاده میکردم و جای خوشحالی داره که باعث میشه این سایت پر بار تر و بسمت علمی تر شدن بره
سعید جان با توجه به مطلبی که زحمت کشیدی برام یه سوال پیش امده
استفاده از راکتور کربن یا کربن (بدون راکتور) برای تانک های مرجانی توصیه میشه
ممنون
سلام دوستان من گیاه انگوری گرفتم میخواستم بدونم نیاز به آب به آب یا هم دما داره یا نه؟بعدش اینکه برای اولین بار باید 24 ساعت روشن بزارم نور رف رو تا بعد از اون روزی 12 ساعت روشن باشه خوبه؟
ممنون
سلام
یه نفر میگفت حتی لایوراک هم آب به آب کنیدضرر نداره
برای گیاه یه توصیه خدمتتون بکنم اکثرا لابلای اونا آبتزیا و شایدم سیانو باکتری هست حتی المقدور اونارو ازش جدا کنید
موفق باشید
من همیشه 3 4 روز اول نورو 24 ساعت روشن میزارم تا گیاه بگیره بعد عکس نور تانکش میکنم
ویرایش توسط farbodb : 22nd July 2014 در ساعت 06:22 PM
اقا مجید منم شنیده بودم شقایقو میگیرین فشارش بدین ابش خالی شه بعد بزارین تو تانک که اب بد تانک قبلی وارد تانکتون نشه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.