سلام
من یه عروس تقریبا 4 ماهه دستی دارم
ولی هرچی کاسه اب ولرم میریزم ازش اب میخوره ولی توش خودشو تمیز نمیکنه تا حالا حموم نکردمش
نمیدونم چکارش کنم ؟
سلام
من یه عروس تقریبا 4 ماهه دستی دارم
ولی هرچی کاسه اب ولرم میریزم ازش اب میخوره ولی توش خودشو تمیز نمیکنه تا حالا حموم نکردمش
نمیدونم چکارش کنم ؟
سلام
عروس هلندی من چند روزی بود که یکم گوشه های نوکش حالت پوسته مانند شده بود
اما امروز که اومدم خونه دیدم خیــــلی پوسته ها بیشتر شده اند،مخصوصا زمانی که نوکش رو باز میکنه پوسته بودن نوک پایینش هم به وضوح قابل دیدن هست.سفیده ی تخم مرغ هم مقداری بهش دادم اما هنوز براش کف دریا نذاشتم
خیلی نگرانشم،چه کاری باید براش انجام بدم؟
با توجه به اینکه هوا سرد هست و سن اش کمه،حدود 2 ماه و 2،3 هفته فکر میکنم باشه لازم هست که حمام بشه یا خیر؟
سرما خوردگی بین انسان و پرندگان قابل انتقال هست؟
ممنون
سلام
دوستان از امشب یه لامپ led برای عروسا روشن کردم این موقع همیشه خواب بودن اما الان داشت عروس نر یکی از جفت ها اواز میخوند بهشون سر زدم دیدم به به ماده ای که 2 تخم داره بیرون از لونه هست نر هم همینطور... نمیدونم دلیلش لامپ هست یا...
تخم اول رو که گذاشت تا زمان تخم دوم هر موقع بهشون سر میزدم یا عروس نر یا ماده یکی روی تخم بود... جفت با تجربه ای هست و چندین بار جوجه داده... میترسم روی تخم نره و این 2 تخم خراب بشه... دما هم 29 درجه هست... به نظرتون چیکار کنم
تخم گذاری اره فردا باید تخم سوم رو بزاره...از فرصت استفاده کردم کندلینگ کردم تخم اولی که گذاشته بود نطفه داشت و رگ خونی مشخص بود
نور نه زیاد نبود کم بود....
رفتم یه لامپ کم مصرف 1 وات گذاشتم... نورش زیاد هست لامپ رو کردم تو یه جعبه کارتونی کوچیک طوری تنظیم کردم که خیلی کم نور داشته باشند ماده همون موقع که نور کامل بود رفت تو لونه رو تخم و الان نور خیلی کم هست و غیر مستقیم روشن میکنه تمامی قفس های جفت ها رو و دیگه صداشون در نمیاد یه جورایی میشه گفت خواب هستند
فتوسلی که نصب کردم محیطش زیاد خوب نیست باید هوا کاملا تاریک بشه تا سنسورش عمل کنه و روشن بشه باید جاشو تغییر بدم
ایا لامپ کم مصرف که میگن ضرر داره رو چیکار کنم ؟ لامپ ال ایی دی هم دارم اون دیگه داغونه نورش خیلی خیلی کمه...![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)