سلام دوباره
فنچ ماده بعد از تخمی که جمعه گذاشته دیگه تخم نکرده ....
الانم کاملا مشخصه که رفتار غیر عادی داره ...بالهاش یه جورایی اویزون شده و خودش هم کمی پف کرده .... یعنی ممکنه تخم گیر کرده باشه و نتونه خارجش کنه ؟؟؟؟
سلام دوباره
فنچ ماده بعد از تخمی که جمعه گذاشته دیگه تخم نکرده ....
الانم کاملا مشخصه که رفتار غیر عادی داره ...بالهاش یه جورایی اویزون شده و خودش هم کمی پف کرده .... یعنی ممکنه تخم گیر کرده باشه و نتونه خارجش کنه ؟؟؟؟
آخه تو پنبه هم تخم ها یا میرن زیرش یا به هر نحوری خراب می شه
ممکن بعد از مدتی برن تو لونه ؟ آخه نر اوایل می رفت به لونه اما چون ماده نرفت نر هم دیگه نمی ره
و من هم دوتا تخم کردن رو گذاشتم تو لونشون
به هر حال 2 راه بیشتر ندارید
یا باید قید تخم های این سری را بزنید و صبر کنید تا به شرایط جدید عادت کنن یا نوع پنبه را مثل سابق کنید
امکان گیر کردن تخم کمه ولی علائم دیگری هم داره؟ رنگ مدفوعش طبیعیه؟ بهتره برای بررسی بهتر عکس از خودش و مدفوعش بگذارید تا اینچا اقای اسکندری ببینن چون بهتر میتونن نظر بدهند
دوستان جوانه گندم برای فنچ میشه استفاده کرد؟
سلام
می خوام فردا روی پنبه دانه به حالت روکش پنبه بذارم و تخم ها رو بذارم توش
بنظر شما این تخم ها که دوروزه روشون نخوابیدن خراب شدن ؟ با دست زدن که تخما خراب نمی شه ؟
متاسفانه تو این انجمن خوندم که لونه رو بردارم تا استراحت کنند اما شد نتیجش این !!!![]()
دوست عزیز استراحت دادن به فنچ ها بعد از هر دوره تخم گذاری نه تنها کار اشتباهی نیست بلکه توصیه اکید هم میشه تا عمر بیشتری پیدا کنند
در مورد تخم ها هم با دست زدن خراب نمیشه نگران نباشید
آقا من تخم ها رو برداشتم و کلا لانه رو خالی کردم گذاشتم جاش چون این تخم ها هم 4 روزه که بلاتکلیف موندن و صد در صد هم نمی خوان بخوابن روشون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.